Krasznai Tünde: "Énekesként nem bántam meg a Celeb vagyok...!-ot"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Antal Timi X-Faktor interjú énekesnő Krasznai Tünde X-Faktor 2013 X-Faktor 2012
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krasznai Tünde egészen a harmadik helyig menetelt a 2013-as X-Faktorban. Antal Timi pedig 2012 legjobb női hangja lett. Az X-Faktor 2014 döntőjének napján velük is beszélgettünk.

Krasznai Tünde a mai napig hálás a nézőknek és mentoroknak, hogy a 2013-as X-Faktorban egészen a harmadik helyig menetelhetett. Az énekesnő csillogó szemekkel mesélt a Ne kérdezd, ki voltam című Karády-estjéről, amelyeket Kelecsényi László íróval és Éry Balázs zeneszerzővel-zongoraművésszel közösen állítanak színpadra.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Ezzel a szereppel, Karády Katalinnal maximálisan tudok azonosulni, nagyon sajátomnak érzem, imádom, Fényes Szabolcs akár rólam is írhatta volna annak idején" - lelkendezik és hozzátette ezen kívül is vannak jazz-fellépései és az X-Faktorból kifolyólag is sok helyre hívják.

"Hatalmas élmény volt a MüPá-ban Solarissal színpadra állni, megtisztelő és megható" - osztotta meg Tünde, aki az ősszel az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen műsorában is szerepelt. "Ez volt az első eset, hogy szerepeltem valóságshow-ban. Rengeteget tanultam és keményedtem a műsorban, és annak ellenére, hogy pokolian nehéz volt, nem bántam meg, hogy elvállaltam" - mesélte a dzsungelkalandról Tünde.

Persze arra is kíváncsiak voltunk, hogy kinek szurkol ma este a tavalyi harmadik helyezett. "Szerintem minden szériában van, aki kicsit más, kicsit alternatívabb figura, mit a többiek. Nos, most Horányi Juli az, tavaly szerintem én voltam, előtte pedig Antal Timi".

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Antal Timi, a 2012-es X-Faktor legjobb női hangja arról mesélt nekünk, hogy az elmúlt évben igazán beindult a karrierje. "Rakonczai Viktor lett a zenei producerem, mellette végre kibontakozhatok. Úgy segít, hogy nem akar rámerőltetni semmit, ami sokat számít nekem, így gördülékenyen megy a munka. Malek Miklós és Dimitri Ehrlich írtak nekem egy dalt. Ez, a Woke Up This Way egy hisztis dal, legalábbis mi így nevezzük Mikivel. Szerencsére nem sokszor, de néha vannak napjaim, amikor semmi nem stimmel, amikor semmi nem jó, nem felel meg semmi. Gondolom ezzel más is így van, és remélem ezáltal sokan tudnak azonosulni vele"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.