Szájra puszi és felpolcolt keblek - így karácsonyoztak a villalakók

Forrás: RTLII -
karácsony VV7 betlehemezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villabeli ünneplés is folytatódott, előadással, ajándékozással, könnyekkel...

A villa falai közé érkezett nyugdíjasklub csodálkozva nézte végig a játékosok betlehemezését.
Zsuzsa angyalkaként a nyakáig polcolta kebleit, Fanni szerecsenkirályként olyan barnaságra tehetett szert, amit szolizással soha nem tudna elérni, és Dani volt az egyetlen, aki nem sült bele legalább háromszor a szerepébe, ugyanis neki összesen néhány bégetés jutott bárányként.... Gyakorlatilag vállalhatatlan volt a produkció.

Forrás: RTLII

Fannitól - legalábbis állítása szerint- szájra puszival köszönt el az egyik látogatóba érkezett idős hölgy.
Az ajándékozás sem maradhatott el, a villalakók néhany nappal ezelőtt húztak cetlit, amin annak a neve volt, akit meg kell lepniük. A legőszintébb örömöt Fanni arcán láthattuk, aki egy korrektort kapott Dóritól. Percekig sikongatott, majd kijelentette, ez talán még egy szolizásnál is jobb.

Mindenki küldhetett üzenetet a szeretteinek, a legtöbbek szeme könnyezett közben, Zsuzsa végigsírta kisfiának szóló mondatait. Kifejezetten nehéz lehet neki gyereke nélkül tölteni az ünnepeket, kérdés, hogy meddig bírja.

Tíz év után ismét a családjával karácsonyozik Kustánczi Liahttp://www.life.hu/bulvar/20141219-kustanczi-lia-vegre-a-noverevel-karacsonyozik.htmlKétségtelen, hogy a munka nagyon lefoglalja Kustánczi Liát, aki hétről hétre más országban bukkan fel a DJ pult mögött. Idén viszont szakít a hagyománnyal, és inkább nővérével tölti a karácsonyt, akivel 10 éve nem ünnepeltek együtt. TV + Bulvár--Angelina Joliéknál Brad főzi a karácsonyi vacsithttp://www.life.hu/bulvar/20141224-angelina-jolieknal-brad-fozi-a-karacsonyi-vacsorat.htmlMit lehet erre mondani, hevesen irigykedünk.... nem elég, hogy Angi a világ egyik legjobb pasiját fogta ki, de, hogy még a hajtós karácsonyi főzést is Brad Pitt vállalja magára, mégis csak sok! TV + Bulvár--A Bódi család szakított a roma hagyománnyal, külön karácsonyoznakhttp://www.life.hu/bulvar/20141219-bodi-gusztiek-nem-toltik-a-karacsonyt-a-csaladjukkal.htmlHiába hagyomány a roma családoknál, hogy együtt töltik a karácsonyt és a legfiatalabb családtag keresi fel az ünnepek alatt a legidősebbet, Bódiéknál ez idén sem működik.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.