Megszólalt a partyszervező cég a Music FM szilveszteri bulija kapcsán

Forrás: Youtube -
Music Fm buli tömeg szilveszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, óriási botrányba fulladt a Music Fm szilveszteri partyja. A rádió az ország legnagyobb és leglátványosabb szilveszteri buliját ígérte a hirdetéseiben, ám a megbízott alvállalkozó, a Lights Off nevű cég, nem készült fel megfelelően ekkora tömegre...

Mint ismeretes, a ruhatár egy idő után lényegében önkiszolgálóvá változott, az emberek nem várták ki a több órás várakozással járó sort, hanem átugráltak a pulton és a korlátokon és úgy próbálták megtalálni a kabátjukat.

Forrás: Youtube

A rádióállomás időközben a Facebook-oldalára közleményt posztolt:

A 89.5 Music FM természetesen nagyon sajnálja, ami a Hungexpon zajlott szilveszteri partyn történt, de leszögezi, hogy a rádió csupán az est fellépőit adta, a rendezvény lebonyolítását a Lights Off partiszervező cég végezte. A partiszervező cég vállalja a felelősséget a kialakult helyzetért.

A teljes közlemény itt találod!

Azóta megszólalt a Lights Off is az ügyben:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.