Tömegpánik, eltűnt kabátok, káosz a Music Fm szilveszteri buliján

Music Fm hideg szilveszter ruhatár kabát tömegpánik
Tömegnyomor a beléptetésnél, pánikszerű hangulat, eltűnt kabátok, durván viselkedő biztonsági őrök, káosz. A részvevők így értékelik a a Music Fm és a Lights Off közös szervezésű szilveszteri buliját. 

A Music Fm először bocsánatot kért a Facebookon - írja az Index, (ahol olvasói leveleket is közölnek a tapasztalatokról), továbbá azt is, hogy a buliban több kabát is eltűnt, ezért voltak, akiknek a mínusz 10 fokos hidegben ingben kellett hazamenniük.

A Music Fm az ország legnagyobb és leglátványosabb szilveszteri buliját ígérte a hirdetéseiben, ám a ruhatárat üzemeltető alvállalkozó, a Lights Off nevű cég nem készült fel megfelelően ekkora tömegre, és a ruhatár egy idő után lényegében önkiszolgálóvá változott, az emberek nem várták ki a több órás várakozással járó sort, hanem átugráltak a pulton és a korlátokon és úgy próbálták megtalálni a kabátjukat. Egy olvasó felvételt is készített, amelyet a Youtube-on tett közzé:

"Pont azt szerettük volna elkerülni, hogy megismétlődjön a West Balkános eset, ezért az utolsó terepbejáráson külön kértük a Lights Off csapatát, hogy legyen elég fogas - 30-án 2400 darab volt csak -, és legyen cirkáló biztonsági őrök is. Nem lettek" - nyilatkozta a portálnak Kiss Anikó, a Music Fm vezérigazgatója. Hozzátette, hogy a sokszor egy óránál is többet várakozó, nem teljesen józan emberek közül többen annyira türelmetlenek lettek, hogy húzgálni kezdték a ruhatáros lányok haját, ruháját, így több ruhatáros egyszerűen hazament. Az este egy bizonyos pontján 4 ruhatáros szolgálta ki a tízezres tömeget, majd a buli vége jött az erősítés és 40-en lettek, de még ez is kevésnek bizonyult.

Az olvasói levelek alapján a ruhatári káosz csupán egy dolog volt, de emellett a résztvevőknek tömegnyomorral is meg kellett küzdeniük, sokan bent dohányoztak, és volt, aki megsérült, egy fiú pedig pánikolva kereste a ruhatárba adott kabátját vagy táskáját, mert abban volt az inzulinja.

A rádióállomás időközben a Facebook-oldalára közleményt posztolt:

"A 89.5 Music FM természetesen nagyon sajnálja, ami a Hungexpon zajlott szilveszteri partyn történt, de leszögezi, hogy a rádió csupán az est fellépőit adta, a rendezvény lebonyolítását a Lights Off partiszervező cég végezte. A partiszervező cég vállalja a felelősséget a kialakult helyzetért.
Közös szilveszteri buliként lett az Illegal Szilveszteri Party meghirdetve, melynek technikai lebonyolítást, a beengedéstől és a ruhatárak üzemeltetéséig a Lights Off partiszervező cég végezte, a rádió a rendezvény promócióját és az élő közvetítést vállalta, valamit a programot biztosította. A szerencsétlen végkifejlet kialakulásában a Music FM teljesen vétlen" – írja közleményében a 89.5 Music FM, hozzátéve, hogy a partiszervező cég vállalta is a felelősséget a kialakult helyzetért. A közlemény kitér arra is, hogy a rádió munkatársai az előkészületek során észleltek hiányosságokat a biztonsági szolgálat, a ruhatár és a beengedés kapcsán is, ezt jelezték is a Lights Off cégnek, mely ígéretet tett, hogy ezeket a party kezdetéig megoldják. A Music Fm ennek tudatában adta nevét a rendezvényhez. A rádiócsatorna információi szerint - és a Music Fm elvárásának eleget téve - a LIGHTS OFF mindent megtesz, hogy a kialakult helyzetet orvosolja. A poszthoz érkező kommenteket itt olvashatod el.

Szerettei hangját hallva sír Michael Schumacherhttp://www.life.hu/news/20150101-michael-schumacher-toloszekben-ul-es-konnyezik-ha-a-csaladja-hangjat-hallja.htmlA hivatalos források gyakorlatilag semmilyen részletet nem árulnak el a hétszeres F1-es bajnok állapotáról, olasz „nem hivatalos” sajtóértesülések ennél lényegesen többet mondanak. A formula.hu ezeket szedte össze. News--Enyébb idő, hó és ónoseső - Ilyen idő lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20150101-2015-januar-elso-hetvegejen-ho-es-onos-eso-lesz.htmlBár az idő enyhül, mégsem lelegezhetünk fel, újra havazás várható, és ami még rosszabb, ónos esőt is ígér az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--Rengeteg a baleset a havazás miatthttp://www.life.hu/news/20141229-az-orszagos-katasztrofavedelmi-foigazgatosag-tajekoztatasa-szerint-kozel-80-baleset-tortent-a.htmlA havazás kezdete óta hétfő reggelig 80 esetben, többnyire közúti baleseteknél volt szükség a tűzoltók segítségére. Egyelőre újabb havazás nem várható, de a hófúvás továbbra is gondokat okozhat. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.