Nem gazdagodtak meg a VV-sek a bugyibizniszen

Forrás: Facebook/VV Zsófi -
bugyi biznisz VV Zsófi VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán ők sem hittek abban, hogy ebből meg lehet gazdagodni, de legalább kreatívan igyekeztek eltölteni a napjaikat az egykori villalakók, VV Aurelio és VV Zsófi. Év végi mérleget készítettünk a bugyibizniszről!

A VV szerelmespárja nem a pénzszerzés miatt vágott bele a bugyibizniszbe, és valóban, nem is sikerült nagyobb összeghez jutniuk a sok-sok eladott női fehérneműből, amelynek csak tervezői, de nem forgalmazói. Információink szerint 100 ezer forint körül hozott csak a vállalkozás.

Forrás: Facebook/VV Zsófi

„Fogalmunk sincs, mennyit sikerült eladni ezekből az exkluzív darabokból, csak megkaptuk érte azt a honoráriumot, ami az eladott mennyiség után jár. Örülünk neki, hogy van saját kollekciónk, amelyen úgy három havonta kiéljük a kreativitásunkat. Túl sok energiát nem fektettünk bele, mi is tisztában vagyunk vele, hogy az apró bugyikban nincs annyi pénz, mint a kabátban. De Valentin-napra már egy babydoll-kollekciót is piacra dobunk" – árulta el Zsófi, aki éppen a betegágyat nyomja.
„Nem derült ki, hogy az Aurelióé vagy az saját tervezésű bugyijaim fogytak-e jobban, körülbelül ugyanannyi jutalékot kaptunk mindketten, minimális különbséggel" – árulta el Zsófi, aki újabb, ezúttal saját vállalkozást is tervez, amit a közeljövőben szeretne megvalósítani. Aureliónak pedig igazán jól jön, hogy a BeleValót vezetheti.

VV Aurelio: "Kedves RTL Klub, vérig vagyok sértve"http://www.life.hu/bulvar/20141027-vv-aurelio-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-jatekosa-megsertodott-az-rtl-klubra.htmlA dzsungelből való "szabadulása" után az RTL Klubnak üzent a közösségi hálón Aurelio. Nem találjátok ki, min akadt ki a VV-győztes.TV + BulvárVV Fanni édesanyja a villaszexről: "Nem ezt látta itthon a lányom"http://www.life.hu/bulvar/20150105-a-valovilag7-szereplojenek-vv-fanninak-az-edesanyja-kiakadt-lanya-es-vv-dennis-szexelesen.htmlSoha ennyit még nem szexeltek magyar valóságshow-ban, mint a ValóVilág 7-ben. Fanni és Dennis például meg sem próbáltak parancsolni a vágyaiknak, és a kezdetektől fogva rendszeresen a nyugiszobába vonulnak. Ám így csak társaik elől bújhatnak el, a nézők mindent látnak. Fanni édesanyja pedig kiakadt.TV + BulvárAurelio: "Ha nincs a VV6, már ujjaim sem lennének"http://www.life.hu/bulvar/20150105-aurelio-a-vv6-gyoztese-drogos-multjarol-es-tartozasairol-beszelt.htmlAurelio, a VV6 győztese őszintén beszélt drogos múltjáról, tartozásairól és arról, ha nem jön a valóságshow, végleg elkallódik.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.