Talán ők sem hittek abban, hogy ebből meg lehet gazdagodni, de legalább kreatívan igyekeztek eltölteni a napjaikat az egykori villalakók, VV Aurelio és VV Zsófi. Év végi mérleget készítettünk a bugyibizniszről!

A VV szerelmespárja nem a pénzszerzés miatt vágott bele a bugyibizniszbe, és valóban, nem is sikerült nagyobb összeghez jutniuk a sok-sok eladott női fehérneműből, amelynek csak tervezői, de nem forgalmazói. Információink szerint 100 ezer forint körül hozott csak a vállalkozás. 

Forrás: Facebook/VV Zsófi

„Fogalmunk sincs, mennyit sikerült eladni ezekből az exkluzív darabokból, csak megkaptuk érte azt a honoráriumot, ami az eladott mennyiség után jár. Örülünk neki, hogy van saját kollekciónk, amelyen úgy három havonta kiéljük a kreativitásunkat. Túl sok energiát nem fektettünk bele, mi is tisztában vagyunk vele, hogy az apró bugyikban nincs annyi pénz, mint a kabátban. De Valentin-napra már egy babydoll-kollekciót is piacra dobunk" – árulta el Zsófi, aki éppen a betegágyat nyomja.
„Nem derült ki, hogy az Aurelióé vagy az saját tervezésű bugyijaim fogytak-e jobban, körülbelül ugyanannyi jutalékot kaptunk mindketten, minimális különbséggel" – árulta el Zsófi, aki újabb, ezúttal saját vállalkozást is tervez, amit a közeljövőben szeretne megvalósítani. Aureliónak pedig igazán jól jön, hogy a BeleValót vezetheti.