Fehérvári Gábor Alfréd három éve a zuhanyzó ördöge, csodás testére az első percben felfigyeltek a női szavazók, rekedtes énekhangja mellett. Alfréd alaposan belefogyott a versenybe.

Alfréd saját véleménye szerint csak árnyéka önmagának, mármint ami a fizikumát illeti. A versennyel járó folyamatos feszültségnek köszönhetően elvesztette az izmait.

Fotó: Ruff István/tv2


„Sokszor enni sincs időm a felkészülés alatt, hiszen rengeteg dolgom lett, a verseny mellett megtartottam a munkámat is, így sok mindent kell összehangolni. A nagy rohanásban az elmúlt hónapokban fogytam 8 kilót. Edzeni sehova nem járok, arra végképp nincs időm. Amikor elkezdődött a műsor, már akkor sem voltam formában, nem edzettem tavaly július óta. A bemutatkozó kisfilmemben távol voltam a topformámtól, de még mindig jobban néztem ki, mint most. Amikor az ember emlékszik rá, hogyan nézett ki még februárban, majd belenéz a tükörbe, egyértelmű a különbség, 'puding' lettem. Tudom, hogy a testem mire képes, de ha valaki öt hónapig nem edz és nem úgy táplálkozik, ahogy kellene, akkor leereszt. Amikor nyárra leépültem elkezdtem edzeni, jól is esett. Négy-öt hét alatt visszaszedtem az izmaimat és újra jól éreztem magam a bőrömben. Igaz, akkor a barátnőm neheztelte a sok edzést. Mire hazaértem teljesen fáradt voltam, nem volt erő semmihez. Egy jó edzéstől az ember nem felfrissül, hanem vége van az életének aznapra. Szeptemberben ismét abba kellett hagynom a sportolásthiszen a műsorral jött feladatok mellett nem volt rá lehetőségem. Azóta inkább nem is nézek tükörbe" - nevetett Gábor, aki azt is elárulta, szüksége van a fizikai terhelésre.
„Ha nem mozoghatok, ha fizikailag nem fáradok ki, akkor nem érzem teljesnek az életem. A Rising Star csak mentálisan fáraszt le. Nehéz lesz, de tudom, hogy sikerülni fog visszaszerezni a régi formám. Leginkább az arcomon látszik, hogy lefogytam, de mindenhol meg tudom fogni a bőrt magamon, nincs alatt izom."