Aleska Diamond sebesült hátat villantott az Instagramján

Forrás: Instagram/Aleska Diamond -
sebesülés egészség pornósztár Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A volt pornósztár így kommentálta sokkoló fotóját: "Hát EZ Nem múlt el ... Élőben Még rémisztőbb ... De megérte Sebaj, Az Új trükkért :)))"

Mint ismeretes, Aleska Diamond mostanában előszeretettel légtornázik, és van, hogy ebben kicsit meg is sérül. Most sem történt ez másképp.

Forrás: Instagram/Aleska_aerial

A sebesüléseket a lány testén a karika okozza, ez azonban nem szegi kedvét, újra és újra visszamászik a sportszerre.

És hogy miként fest Aleska akció közben? Hát így:

Forrás: Instagram/Aleska Diamond

Ez azért nem semmi.

ValóVilág7 - Fanni leköpte Dennist - Ez a szerelem?! http://www.life.hu/bulvar/20150203-a-valovilag7-jatekosa-vv-fanni-lekopte-vv-dennist.htmlAz eddigi részegségeiket a köbre emelték a villalányok. Estek, keltek, csorgó nyállal óbégattak, csicskáztak és káromkodtak egy szál bikiniben, majd üvöltve zokogásba fordult a hangulat.TV + BulvárZsűriháború a Rising Starban – KERO nekiment Mező Misinekhttp://www.life.hu/bulvar/20150203-zsurihaboru-a-tv2-rising-star-cimu-musoraban-kero-kerenyi-miklos-gabor-rendezo-nekiment-mezo-misinek.htmlAz élő műsor reklámszünetében történt a kínos eset, amikor KERO szó szerint lerohanta Mező Misit.TV + Bulvár--Ki ez a porcelánbaba szépségű kislány? Kulcsár Edina megmutatta gyerekkori fotóithttp://www.life.hu/bulvar/20150203-kulcsar-edina-2014-magyarorszag-cim-gyoztese-porcelanbaba-szepsegu-kislany-volt.htmlA Miss World Hungary győztese a FEM3 Caféban megmutatta cuki gyermekkori fotóit. Már akkor is tündöklő szépség volt.TV + Bulvár--Conchita Wurst hatalmas fájdalmakkal küzdhttp://www.life.hu/bulvar/20150203-conchita-wurst-a-szakallas-no-2014-es-eurovizios-dalfesztival-nyertese-hatalmas-fajdalmakkal-kuzd.htmlA 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál nyertese egy interjúban bevallotta, nem egyszerű nőként élnie és minden nap komoly fizikai fájdalmakat él át.TV + Bulvár--Varga Viktor: „Buddha reinkarnációja vagyok!"http://www.life.hu/bulvar/20150203-varga-viktor-enekes-thaifoldon-nyaral-es-rajott-o-buddha-reinkarnacioja.htmlAz extrém énekes thaiföldi barangolása közben rábukkant egy Buddha szoborra, ami úgy hasonlít rá, mintha ő maga lenne. Ezt a turisták is észrevették és mindenki Varga Viktort fotózta.TV + Bulvár--Horváth Éva kiszorult a képernyőrőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150130-horvath-eva-is-a-kozteve-fele-kacsintgat-de-addig-foz.htmlJelenleg nincs képernyőn az Éden Hotel tavalyi műsorvezetője, Horváth Éva, akinek idejét most a Miss Balaton szépségverseny előkészületei teszik ki. Egy számára új csatornánál viszont nagyon szívesen kipróbálná magát.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.