A szépséges modell hazatért a 9000 kilométeres Budapest-Bamako futamról. Közösségi oldalán osztotta meg élményeit többek között arról, milyen, amikor egy bokor helyettesíti a fürdőszobát.

Ahogy a Life.hu is megírta, Bódi Sylvi év elején elindult élete legnagyobb kalandjára, a Budapest-Bamako ralira, ahonnan most szerencsésen megérkezett. Az élményei pedig magukért beszélnek.

Bódi Sylvi és csapata a hazaérkezéskorForrás: Facebook/Bódi Sylvi Fan Club

„Büszke vagyok a kis csapatunkra, hogy együttes erővel 16 nap alatt megcsináltuk ezt a közel 9000 km-es utat annak minden nehézségével, buktatójával és kihívásaival. Sokszor sátorban aludtunk, s napokig nem jutottunk víz közelébe. Ilyenkor a sivatag közepén lévő egyetlen bokrot kineveztük 'fürdőszobának', s annak takarásában végeztük el tisztálkodási szükségleteinket. Azt hiszem, kevesen mondhatják el, hogy a Szahara hatalmas homokdűnéiben gyönyörködhetnek, miközben borotválják a hónuk alját" – írta Sylvi Facebook-oldalán.

A szépségnek az autóversenyzés mellett jótékonykodásra is jutott ideje:

„A természet csodái mellett volt részünk szívfacsaró körülmények közt élő gyermekek és családok életébe betekinteni. Ahol tudtunk segítettünk, rengeteg adományt osztogattunk szét. Próbáltunk mindenkinek adni, de sajnos a világ összes adománya sem lett volna elég, olyan nagy a szegénység és a nyomor ezekben az országokban" – fűzte hozzá a modell.