A kajszibarackos-mákos rétes fagyi lesz a sláger

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
győztes választás Év fagylaltja cukrászda fagylalt fagyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kajszibarackos-mákos rétes fagyi kapta a legtöbb szavazatot az első Fagylalt Kiállítás és Fesztiválon.

Nem csupán az íz, a halmazállapot és a hőmérséklet is nagyon fontos a fagylalt tálalásakor – derült ki az első fagyifeszt sajtótájékoztatóján.

Karamellás-írkrém fügecukorral, fekete teás málna, kajszibarackos-mákos rétes Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Idén három kategóriában választották ki a győztes ízeket. A tejes kategóriában a Frer Cukrászda kajszibarackos-mákos rétese, a gyümölcsös kategóriában a Damniczki Cukrászda fekete teás málnája, a diabetikusok közül pedig a kiskörei Kádár cukrászda karamellás-írkrém fügecukorral íze nyert.

/1503/Az_id201536201212Itt a zöldségízű fagyihttp://www.life.hu/news/20140422-zoldsegizu-fagyi-paradicsomos-cseresznyes-es-repas-narancsos-izu-fagylaltok-a-h-agen-dazstol.htmlParadicsomos és répás ízvilággal gazdagította megszokott ízeit a Häagen Dazs. A gyártó szerint így veszik rá a gyerekeket arra, hogy több zöldséget egyenek.News--Hogyan legyek jó nő? Öltözz a farsangra fagyinak!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150203-hogyan-legyek-jo-no-farsangi-fagyi-jelmez-otthoni-kellekekbol.htmlVan már ötletetek, hogy minek öltöztök idén farsangon? Ha nincs, akkor itt egy jelmez, amit 10 perc alatt el tudtok készíteni magatoknak!Hogyan legyek jó nő--Trendi! Színváltós fagyit fejlesztettek ki Spanyolországbanhttp://www.life.hu/news/20140730-szinvaltos-fagyit-fejlesztett-ki-egy-fizikus-spanyolorszagban.htmlA titkos recept alapján készült gyümölcsfagyit amikor nyalni kezdi az édesszájú vásárló az olvadást követően színt vált. Mi kipróbálnánk!News--Csak imádni lehet a saját készítésű, banános-datolyás fagyithttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140624-hogyan-legyek-jo-no-bananos-datolyas-fagyit-keszitunk-hazilag.htmlSzeretitek a saját készítésű fagyikat? Én nagyon, és ma meg is mutatom az egyik nagy kedvencemet!Hogyan legyek jó nőOrigoMegvan hazánk kedvenc fagyizója 2014-benhttp://www.life.hu/news/20140916-hazank-kedvenc-fagyizoja-iden-a-puncs-fagyizo-lett-nagykanizsan-a-nebih-jatekaban.htmlA nagykanizsai Puncs Fagyizót választották az idei év kedvenc fagylaltozójává a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági hivatal (Nébih) játékán.NewsOrigoMegvan a Balaton legjobb fagyija – mesésen néz kihttp://www.life.hu/news/20140507-a-balaton-legjobb-fagyija-2014-ben-a-pezsgos-marcipan-szamocaval-ami-egy-balatonmariafurdoi.htmlElőször választották meg a Balaton fagyiját a Nyitott Balaton programsorozat keretében. A győztes édesség a pezsgős marcipán szamócával, ami egy balatonmáriafürdői fagylaltozóból került ki és a Balatoni randevú fantázianévre hallgat.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.