Gonosz paprika, intrikus felmosófej, megkeseredett krumpli

fotók tárgyak gonosz vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biztos megijedtél már egy morgós kutyától vagy egy ijesztő árnyéktól, na de olyanon gondolkodtál már, hogy mi van, ha a felmosófa vagy egy krumpli akar megtámadni?

Sokan hiszik, hogy a növényeknek is lelkük van, de azt nem is sejtettük, hogy ilyen gonoszan is tudnak nézni, mint ő:

Forrás: Pulptastic

Sőt, általában arra sem számítunk, hogy a felmosótól kell tartanunk, na, de ez szemmel láthatóan szövetkezik ellenünk. Huh!

Forrás: Pulptastic

Ha megnéznéd a többi háztartásbeli szörnyeteget, ITT megteheted.

Mi köze Kozsónak Éden Snjezanához? - Megtudtukhttp://www.life.hu/bulvar/20150312-az-eden-hotel-3-jatekosa-eden-snjezana-kozso-zenekaranak-a-jukebox-babieznek-volt-az-enekesnoje.htmlMegvan! Innen volt ismerős az Éden Hotel új bombanője. TV + Bulvár--Egyre több helyről tiltják ki a szelfibotothttp://www.life.hu/news/20150311-egyre-tobb-helyrol-tiltjak-ki-a-szelfibotot.htmlFranciaországban elsőként a versailles-i kastély múzeuma tiltotta ki épületeiből a szelfibotot, és több francia kulturális intézmény is hasonló korlátozást fontolgat. Mi lesz így a szelfimániás turistákkal?News--Feminista gerillaakció - Intimbetéteket ragasztott ki az utcán egy lányhttp://www.life.hu/news/20150311-beteteket-ragasztott-ki-az-utcan-egy-lany-feminista-uzenetekkel.htmlNem túl szép látvány egy falra ragasztott intimbetét mellett elsétálni, ám egy német lány művészetet csinált belőle. News--Hoppá! Nagyon cool lesz az új sárga villamos Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150311-hamarosan-budapesten-suhan-az-uj-sarga-villamos.htmlMegérkeztek Magyarországra azok a kamionok, amelyek az első elkészült CAF villamost szállítják a spanyolországi gyárból. A villamosok mellett a későbbiekben új buszokat és trolikat is kap a főváros. News--Ez a nő aztán tényleg kimaxolta a Rihanna-imádatothttp://www.life.hu/news/20150311-rihanna-arckepekkel-tetovaltatta-tele-magat-egy-no.htmlA 23 éves Sarah Ridge nagy Rihanna-rajongó. Nagyon nagy. NewsNorthfotoA fél város megtanulta a jelnyelvet a siket fiú kedvéért – Elsírta magát a meghatottságtólhttp://www.life.hu/news/20150311-a-fel-varos-megtanulta-a-jelnyelvet-a-siket-fiu-kedveert-aki-a-vegen-elsirta-magat-a.htmlKönnyekben tört ki a siket török fiú, amikor rájött, hogy konkrétan a fél város megtanulta a jelnyelvet azért, hogy kommunikálni tudjanak vele. Megható videó.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.