Újra összeáll a Hello című dallal befutott fiúbanda, a Shygys. Az őket a '90-es években összehozó Kozso viszont közel sem boldog. 

A csapat volt mentora, Kozso egyáltalán nem örül a hírnek, hogy "fiai" újra összeállnak. "Úgy tűnik, Kozso és a fiúk között még mindig nem lehet temetni a másfél évtizedes háborúskodást. Kozso meg akarta újra csinálni az együttest, úgy gondolja, ez a formáció az ő gyermeke. A dalok, imázs, fotók, minden. A srácok azonban saját lábra álltak"  - mondta Kozso menedzsere, Mára Krisztián a Borsnak

1997-ben jött létre a Shygys formáció, majd két év múlva szakítottak Kozsóval, ekkor kezdődött az énekes és a zenekar közötti ellentét. "Kozso ügyesen elleste a szakmát másoktól, és a saját eszközeivel alkotott meg bennünket. Elfogadtuk a helyzetet, így tudtuk, nem mászkálhatunk a barátnőinkkel, milyen ruhákban kell járnunk, kikkel beszélhetünk, kikkel nem. Egy évig bírtuk" - mesélte a banda egyik tagja, Ács Bálint, és hozzátette, nem érti, Kozso miért ellenséges velük, ők szeretettel gondolnak rá.  

Jelenleg így néz ki a Shygys zenekarForrás: Facebook/ Shygys

Ha esetleg nem emlékeznél rájuk, ami szinte lehetetlen, íme, leghíresebb klipjük.