Petőfi TV Tatár Csilla szavalás elemzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az MTVA műsorvezetője 16 évesen a Petőfi Múzeumban verseket szavalt és elemzett. Az archív felvételt a Petőfi TV-n láthattak a nézők, ahol Csilla mindenkit arra buzdított, most nyugodtan szóljanak be neki.

Tatár Csilla, a Petőfi TV műsorvezetője nem szégyellte a régi felvételt, sőt, ő bátorította az interneten aktív kommentelőket, hogy „nyugodtan trollkodjanak" a felvétel láttán.

Csilla jókat mosolygott a felvételen, amin egy igazi jó tanuló, intelligens lányka volt látható.

VV Éva visszatért a természetességhezhttp://www.life.hu/bulvar/20150317-vv-eva-visszatert-a-termeszetesseghez.htmlBaukó Éva ismét változtatott a külsején, most viszont nem hozzátett, hanem elvett a mű dolgokból.TV + Bulvár--Így készül az Eurovíziós Dalfesztiválra Csemer Boogiehttp://www.life.hu/bulvar/20150317-csemer-boglarka-boogie-a-dal-2015-gyoztese-igy-keszul-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlCsemer Boggie arról mesélt, hogyan néznek ki a napjai A Dal után, mik a tervei a jövőre nézve, illetve, hogyan készül az Eurovíziós Dalfesztiválra.TV + BulvárOrigoVégrendeletet írt Pataky Attilahttp://www.life.hu/bulvar/20150318-pataky-attila-vegrendelete-szerint-minden-eddaval-kapcsolatos-dolgot-fiara-gergore-hagy.htmlA rockzenész legidősebb fiára, Gergőre hagy mindent, ami az Eddával összefügg.TV + Bulvár--KERO már megint valami vadat álmodott http://www.life.hu/bulvar/20150317-kero-kerenyi-miklos-gabor-ismet-vadat-almodott.htmlKERO szó szerint vadat álmodott! Egy tevét szeretne felvinni a Szegedi Szabadtéri Színpadra, most keresi, hol talál megfelelő kétpuput. Szabó Győző pedig a hobbijának hódolhat az előadás alatt.TV + Bulvár--Schiwert-Takács László: „Castingban elég jók vagyunk"http://www.life.hu/bulvar/20150317-schiwert-takacs-laszloval-a-hungary-s-got-talent-kreativ-felelos-szerkesztojevel-a-musor.htmlSchiwert-Takács László, a Hungary's Got Talent kreatív felelős szerkesztője már komoly rutinnal rendelkezik, ha castingokról van szó. Az X-Faktor és a Csillag születik évadok után, már zsigerből megérzi, kiből lesz sztár, ki az, aki elnyerheti a nézők kegyeit.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huElőkerült az első „aktfotó" Kelemen Annárólhttp://www.life.hu/bulvar/20150317-kelemen-annarol-playmaterol-elokerult-az-elso-aktfoto-amit-a-fem3cafe-musoraban-mutatott-meg.htmlKelemen Anna megmutatta gyerekkori fényképeit a FEM3Caféban, még az első „aktfotó" is előkerült róla, ami Ibizán készült.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.