A TMZ értesülései szerint vasárnap kihajították az év egyik legnagyobb fesztiváljáról, a Coachelláról Justin Biebert. 

Justin Bieberről mostanság a botrányai miatt szólnak a hírek. Ezúttal sem múlta alul magát, ugyanis kihajították a Coachelláról, és állítólag még a biztonsági őrök is megszorongatták.

A konfliktus oka az volt, hogy a fiatal popcsillag Drake koncertje alatt szeretett volna a VIP részlegen bulizni, de mivel tele volt, nem engedték be. Bieber nem fogadta el a nemleges választ, és továbbra is próbált bejutni. Sokáig érvelt a biztonságiaknak azzal, hogy nem akarja, hogy a rajongói megtámadják, illetve hogy személyesen Drake hívta őt a VIP-be mulatni.

Ilyen szimpatikusan mulatott Justin Bieber és Chris BrownForrás: AFP

Természetesen egyik indok sem hatotta meg a szekció őreit. Ekkor odament az egyik szervező, és be akarta vinni Biebert, de a biztonsági őrök fojtófogásba vágták az énekest, amit a popcsillag testőrei nem néztek jó szemmel. Miután a fesztivál biztonsági őrei és Justin testőrei összekülönböztek az énekes hivatalos felszólítást kapott, hogy hagyja el a fesztivált. 

De vajon mit szólt ehhez Kendall Jenner

 

Coachella mindörökké
A Coachella fesztiválon nem csak a fellépők, hanem a fesztiválozók is világsztárok. Nézd meg, hogy buliztak tavaly és idén a legnagyobb hírességek Kaliforniában!