Szűcs Csaba nem csupán a közös családi fészket ajándékozta szüleinek, hanem egy belvárosi társasház több lakását és egy üzlethelyiséget is.

Meglepő fordulatot vett a színművésznő válófélben lévő fiának, Szűcs Csabának és feleségének, Pártos Csillának a pere. A Blikk információi szerint nem csupán az egykori közös családi fészekként szolgáló budai villán vitatkozik a házaspár, hanem a lap szerint még 10 másik ingatlanon is.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Szűcs Csaba 2013 szeptemberében költözött el a közös családi házból, egy hónappal később pedig 10 ingatlant, köztük a nagy értékű budai házat, üzlethelyiséget és belvárosi lakásokat ajándékozott édesanyjának és édesapjának, Szűcs Lajos volt labdarúgónak.

Pártos CsillaFotó: Zih Zsolt/MTVA

Pécsi Ildikó 47 éves fia az elajándékozás után már nem kapta a bérleti díjakat, ezért saját bevallása szerint nincs jövedelme, és gyerektartást sem tud fizetni. „Ügyfelemnek két éve nem fizet fia után tartásdíjat, és mint a bíróságon elmondta, édesanyja tartja el. Védői álláspontom szerint aggályos, hogy az életközösség megszűnése után hatalmas vagyont ajándékozott az édesanyjának. Ügyfelem csupán igazságos elszámolást szeretne, a tények tükrében igazán méltatlan, hogy nem kap gyerektartást, illetve az otthonából is szeretnék kiűzni" – mondta el a lapnak Pártos Csilla ügyvédje, dr. Gerencsér András.