Meglepő fordulat! 10 ingatlant íratott Pécsi Ildikóékra válófélben lévő fia

Villa üzlethelyiség válás ingatlan Pécsi Ildikó Szűcs Lajos ügyvéd fordulat per gyermektartási díj lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűcs Csaba nem csupán a közös családi fészket ajándékozta szüleinek, hanem egy belvárosi társasház több lakását és egy üzlethelyiséget is.

Meglepő fordulatot vett a színművésznő válófélben lévő fiának, Szűcs Csabának és feleségének, Pártos Csillának a pere. A Blikk információi szerint nem csupán az egykori közös családi fészekként szolgáló budai villán vitatkozik a házaspár, hanem a lap szerint még 10 másik ingatlanon is.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Szűcs Csaba 2013 szeptemberében költözött el a közös családi házból, egy hónappal később pedig 10 ingatlant, köztük a nagy értékű budai házat, üzlethelyiséget és belvárosi lakásokat ajándékozott édesanyjának és édesapjának, Szűcs Lajos volt labdarúgónak.

Pártos Csilla Fotó: Zih Zsolt/MTVA
Így leshetsz be idegenek házaiba büntetlenülhttp://www.life.hu/kult/20150415-kulturalis-programajanlo-aprilis-16-19.htmlGondoltad volna, hogy megleshetsz régi épületeket belülről anélkül, hogy be kellene szöknöd? És az eszedbe jutott már, milyen jó lenne újra lázadó tininek lenni, és az egyik legkeményebb magyar zenekar koncertjén tombolni? Megteheted ezeket a hétvégén, de ha inkább egy jó zongorakoncertshow-ra vágysz, eláruljuk, hova érdemes menned. KultOrigoEladó Tom Cruise luxusingatlana - most beleshetsz a falak mögéhttp://www.life.hu/otthon/20141101-elado-tom-cruise-haza-most-beleshetsz-a-falak-moge-ahol-korabban-nicole-kidmannel-aztan-katie.htmlKözel 20 év után döntött úgy Tom Cruise, hogy megválik hőn szeretett coloradoi luxusingatlanától, ahol egykor Nicole Kidmannel élt együtt. De itt mutatták meg a Katie Holmes-sal közös gyermeküket, Surit is a nagyvilágnak. OtthonOrigoGönczi Gábor messzire menekül, hogy kiheverje válását http://www.life.hu/intim/20150122-gonczi-gabor-az-rtl-klub-musorvezetoje-felesegetol-tatar-csillatol-valo-valasa-utan-ausztraliaban.htmlAz RTL Klub mosolygós műsorvezetőjét megviselte válása feleségétől, Tatár Csillától. Gönczi Gábor nemsokára Ausztráliába utazik felejteni.Intim--Betegesen szerelmes Tóth Andihttp://www.life.hu/intim/20150415-toth-andi-az-rtl-klub-x-faktor-2014es-gyoztese-csokolozos-fotot-posztolt-es-bevallotta-beteges.htmlAz X-Faktor 2014-es győztese csókcsatás, bohókás fotósorozatot posztolt közösségi oldalán, és azt is elárulta, mennyire odavannak egymásért a párjával...Hát nem cukik?IntimFotó: Zsigmond László/Life.huPécsi Ildikó három év alatt egyszer láthatta az unokájáthttp://www.life.hu/csalad/20150326-pecsi-ildiko-szineszno-harom-ev-alatt-egyszer-lathatta-unkajat-amiota-fia-valopere-zajlik.htmlMióta Pécsi Ildikó fiának válópere zajlik, immáron három éve, a színésznő egyszer láthatta unokáját, a tizenhét éves Csabát.Család--Bereczki Zoltán Balin heverte ki a válásáthttp://www.life.hu/bulvar/20150226-bereczki-zoltan-szinesz-balin-heverte-ki-a-valasat-szinetar-dora-szinesznotol.htmlParadicsomi környezetben, egy magányos utazáson dolgozta fel az elmúlt év fájdalmait Bereczki Zoltán.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.