Caramel egyszerűen őstehetségnek nevezte Győrfi Dzsenifert, aki teljesen elvarázsolta hangjával a zsűrit. A fiatal lány egy évvel ezelőtt súlyos balesetet szenvedett, azóta sem mer lóra ülni.

A 15 éves lány tavaly már másodszor jelentkezett az Ének iskolájába. Akkor a felvételin őszintén bevallotta, hogy keze vasakkal van összefogatva, és számára a gyógyulás mindennél fontosabb, nem tudna teljes erőből tanulni és énekelni. Nem jutott be, így lovasbalesete már a második nagy álmát tette tönkre. Az első a lovas színházbéli szereplése volt, ám maga a baleset is emiatt történt.

Forrás: Tv2

Dzsenifer 11 éves korától három évig járt a Pintér Tiborhoz a lovas színházba, és Szigetszentmiklósra, a színész tanodájába. A lányomnak gyönyörű hangja van, így rábíztak két főszerepet az egyikben, Ludas Matyi szerelme volt, és a Honfoglalás című darabban is szerepelt. Komoly, felnőtt szerepet kapott, 13 évesen egy szülő nőt kellett eljátszani, nagy hassal. Utazgatott a társulattal előadásokra, és úgy gondolta, ha megtanul lovagolni, - ami a színház fő és egyedi profilját jelent, - akkor újabb lovas szerepeket bíznak majd rá" - árulta el az édesanyja, aki lelkesen hordta lányát az előadásokra és a lovardába.
„Már harmadik hónapja járt Fóton a kastély lovardájába, amikor ledobta a ló.  Mindez egy évvel ezelőtt történt. Aznap szemerkélt az eső, nem volt jó idő a lovaglásra. Talán ezt a ló is érezte, megijedt és ledobta a gyerkőcöt. Biztatgatta az oktató, hogy üljön vissza a lóra, mire Dzsenifer összeszorította fogát, és visszaszállt a nyeregbe. De a ló ismét ledobta, és  ezúttal olyan rosszul esett hogy a jobb kezén eltört felkarcsontja. Még aznap sürgősen műteni kellett. A baleset óta nem ült lóra, csak Az ének iskolája kisfilmje kedvéért, akkor is csupán pár percre. A balesettel nem csupán fizikai fájdalmai lettek, de hatalmas lelki trauma is érte. Pontosan tudta, hogy lovaglás nélkül nem tud a színházba jobban beilleszkedni, pedig nagyon szeretett volna. Ezzel szinte egy időben megváltoztak a családi körülmények, amik szintén nem a lányomnak kedveztek. Már nem tudjuk őt elvinni az előadásokra, amik gyakran éjjel érnek véget. Szerencsére Tibor bármikor szívesen viszontlátja, ha úgy alakulnak a dolgaink. Dzsenifer nagyon nehezen tudta feldolgozni, hogy egy pillanat alatt szertefoszlottak az álmai. Talán mostanra túljutott rajta, hogy harmadszorra sikerült bejutnia a műsorba" – mesélte az édesanyja.