"Ha a kutyádat mosógépben mosod, nem kellene mellé beraknod a piros zoknikat" - mondta a Australia's Got Talent egyik zsűritagja a különc versenyzőpáros humán tagjának. Mindenesetre nagyon ügyes produkciót mutatott be az indokolatlan színű kisállat. 

Az 54 éves kutyaidomár Loretta és a rózsaszínre festett Chloe kutya a Barbie Girl című számra mutatotta be vicces, de közben nagyon furcsa produkcióját az Australia's Got Talent zsűrijének. Magyarországon is hamarosan indul a műsor hazai változata, mi pedig bízunk benne, hogy hasonló fura műsorszámokat is láthatunk majd. 

Minden elismerésünk a rózsaszín kutyusé!

 

"Castingban elég jók vagyunk"
Schiwert-Takács László, a Hungary's Got Talent kreatív felelős szerkesztője már komoly rutinnal rendelkezik, ha castingokról van szó. Az X-Faktor és a Csillag születik évadok után, már zsigerből megérzi, kiből lesz sztár, ki az, aki elnyerheti a nézők kegyeit.

Az RTL Klub vadonatúj tehetségkutatójának, a Hungary's Got Talent első válogatóján járt a Life.hu. Lélegzetelállító produkció, a legidősebb jelentkező és a kezeivel csodát művelő táncos – velük találkoztunk.