Cserbenhagyásos gázolás - Elütötték az olimpikont

Forrás: MTI -
gázolás Benkő Barbara olimpikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elgázolta, majd cserbenhagyta Benkő Barbarát, a 25 éves mountain bike versenyzőt egy autós a 10-es úton. 

A londoni olimpián is résztvevő sportolónőt leszorította egy autós, mikor edzés közben Piliscsabára ért biciklivel.

Forrás: MTI

"Az autó elsodort, én meg előre szaltóztam. Az volt a szerencsém, hogy a régi dzsudo edzéseknek hála ösztönösen estem és így sokat mentettem. A kerékpárom is megsérült természetesen, de az nem érdekel. A balesetet okozó sofőr kiszállt, miután a mellette ülő gyereke üvölteni kezdett, de azt mondta: 'Ja, látom jól vagy', majd továbbhajtott" - mondta el a sportoló a Bikemag magazinnak.

"Eszébe sem jutott senkinek megállni. Amikor meg felálltam még egy rendőr is továbbment, de annyira sírtam, hogy már megállítani sem tudtam. Igazából iszonyú nagy szerencsém van, arra gondoltam, hogy meg is halhattam volna és nagyon nagy mázlim volt" - tette hozzá.

Barbara szerencsére súlyos sérülések nélkül megúszta a balesetet, de egyelőre még nem tudni, mikor folytathatja a felkészülést. Vállában fájdalmai vannak, oldalát lezúzta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.