Gesztesi Károly saját filmet forgatna

Fotó: Zsigmond László/Life.hu
Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
filmforgatás Ötvös Csöpi könyvírás produkció Gesztesi Károly Bujtor István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész, hiába csábítgatja több tévécsatorna, úgy döntött, saját produkcióba kezd, amelyben Bujtor Istvánra emlékezik majd. 

Mióta Gesztesi Károly távozott a TV2-től , már számos csábító ajánlattal megkeresték, ő azonban egyelőre egy Ötvös Csöpiéhez hasonló történeten töri a fejét – írja a Bors.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Van egy könyvem, azt szeretném forgatókönyvvé átírni, és ebből filmet forgatni Bujtor István emlékére" – kezdte Gesztesi, aki az Észak-Balatonra álmodta meg történetét.

„Nem titok, nyomozás, humor és bunyó is lesz benne. A főszerepet én játszom, a másik főszereplő pedig nem Kern András lesz, hanem egy kedves hölgy, aki tud verekedni. Én csak dumálok majd" – magyarázta a színész.

Karafiáth Orsolya: „Józanul teljesen máshogy nézem önmagamat" http://www.life.hu/kult/20150421-karafiath-orsolya-koltono-6-eve-hagyta-abba-az-ivast.html 6 éve, hogy abbahagyta az ivást a költőnő, aki sosem titkolta alkoholproblémáját. Kult Origo Hamarosan Magyarországon a Hair musical eredeti színpadi változata http://www.life.hu/kult/20150420-hamarosan-magyarorszagon-a-hair-musical-eredeti-szinpadi-valtozata-foszerepben-szabo-kimmel-tamassal.html Szabó Kimmel Tamás, Lábodi Ádám, Radnay Csilla, Pető Kata és többek közt Lovas Rozi főszereplésével látható hamarosan a legendás musical eredeti Broadway változata. Kult -- Tom Hanks beleszeretett a Néprajzi Múzeumba http://www.life.hu/kult/20150414-tom-hanks-szinesz-budapesten-forgat-tetszik-neki-a-neprajzi-muzeum.html Tom Hanks főszereplésével készül Dan Brown legújabb kötetének filmes változata: az Infernót Magyarországon forgatják, és a hírek szerint egy-egy budapesti helyszín teljesen magával ragadta a színészt. Kult -- Újabb színházi tehetség búcsúzik! http://www.life.hu/kult/20150416-demeter-zsuzsanna-babrendezo-a-harlekin-babszinhaz-alapitoja-elhunyt.html Az ismert bábrendező és az egri Harlekin Bábszínház alapítója, Demeter Zsuzsanna 72 évesen távozott az árnyékvilágból. Kult Origo Május végén adják át a Fonogram-díjakat http://www.life.hu/kult/20150418-majus-vegen-adjak-at-a-fonogram-dijakat.html Megkezdődött az idei Fonogram - Magyar Zenei Díj jelölési szakasza; az elismeréseket május 26-án adják át Budapesten. Kult Origo Isten éltesse Bodrogi Gyulát! - 81 éves lett "Süsü" http://www.life.hu/kult/20150415-bodrogi-gyula-szinesz-81-eves-lett.html A Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas színész, Bodrogi Gyula, akit sokan a kedves sárkánnyal, Süsüvel azonosítanak, születésnapját ünnepli. Kult Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.