Nóci: "Úgy néztem ki, mint egy rákos" - Párja egy másik nőt ejtett teherbe, miközben kö­zös babájukat várták...

Forrás: noci.hu -
Nóci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Volt időszak, amikor sok negatív kritikát kapott külsejére Czifra Noémi. A bájos arcú műsorvezető bevallotta, mindenki aggódott érte, de már túl van a nehézségeken. 

"Azt akarom, hogy más könnyebben megélje a nehézségeit, mint én, hogy másnak ne legyen ilyen szar" - mondta a Borsnak Czifra Noémi. Az egykori műsorvezetőnek már 20 évesen öngyilkossági kísérlete volt, később ittas vezetés miatt vonták felelősségre, majd felmentették. Ráadásul párja egy másik nőt ejtett teherbe, miközben kö­zös babájukat várták...

Forrás: noci.hu

Azt pedig még senkinek sem mondta meg, hogy volt egy időszak, amikor megszólták a külsejét.

"Úgy néztem ki, mint egy utolsó stádiumos rákos, mindenki aggódott értem. Túl va­gyok sok mindenen, de nyugi, tök jól vagyok, ez a folyamat része... Amin keresztülmentem, azt csak az értheti meg, aki maga is átélte a poklot. Ezt talán senki nem úszhatja meg, de jelenleg azon dolgozom, hogy másnak ne legyen ilyen szar..." - nyilatkozta a ValóVilág egykori műsorvezetője. "Büszkén vállalom azokat a ráncokat, amiket rám nyomott az élet. Könyvet írok, azért, hogy talán segítsek... Hogy más ne jusson az én sorsomra" – mondja a Borsnak Czifra Noémi és hozzátette: "Családot szerettem volna, csak mire megszültem a fiamat, egyedül voltam. Ennek pontosan így kellett történnie, enélkül ma nem lennék az az ember, aki most vagyok. Teljesen mai életet élek, két lábbal a földön járok, ugyanaz tesz boldoggá és szomorúvá, mint bárki mást. Nincs munkahelyem, nyolctól négyig otthon vagyok, és ez jó, mert senkinek nem kell a legszebb arcomat mutatnom".

Az RTL Klub szuperprodukcióra csábítja Majkát? - "Majka az egyik legprofibb műsorvezető. Nem csoda, hogy a konkurencia felfigyelt rá"http://www.life.hu/bulvar/20150429-az-rtl-klub-a-hungary-s-got-talentbe-csabitja-majkat.htmlMég mindig nem lehet tudni, ki vezeti majd az RTL Klub tehetségkutatóját, a a Hungary’s Got Talentbe. A csatorna keresi a megfelelő embert, és úgy tudni, a jelenleg TV2-s kötelékben álló Majka neve is felmerült. TV + Bulvár--Jó hír a rajongóknak! Bozsek Márk visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/bulvar/20150429-bozsek-mark-visszater-a-baratok-koztbe.htmlA Fekete Szabit alakító színész tavaly júliusban döntött úgy, hogy inkább zenei karrierjére koncentrál. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huViszlát, Éden Nóri! - Így esett ki a lány a játékbólhttp://www.life.hu/bulvar/20150428-a-tv2-eden-hotel-cimu-musorabol-nori-esett-ki.htmlAzt tudni lehetett, hogy az Éden Hotel keddi adásában a fiúk egy lányt küldhetnek haza, és az sem volt túl nagy meglepetés, hogy ez a lány Nóri lett. TV + Bulvár--Liptai Claudia megtörte a csendet - Gesztesi eddig eltitkolt gyerekéről beszélthttp://www.life.hu/bulvar/20150424-liptai-claudia-megtorte-a-csendet-gesztesi-karoly-eddig-eltitkolt-gyerekerol-beszelt.htmlNéhány napja, Friderikusz készülő új műsorában Gesztesi Károly bevallotta, hogy második feleségével, Nikivel megcsalta Liptai Claudiát, és az Áron nevű kisfiúnak is ő az apja. Most Claudia is megszólalt az ügyben. TV + BulvárOrigoFriderikusz Sándor: "Liptai Claudia jól kicsinált téged"http://www.life.hu/bulvar/20150423-gesztesi-karoly-lesz-az-osszezarva-friderikusszal-elso-vendege-aki-szerint-liptai-claudia-kicsinalta.htmlMint már megírtuk, Gesztesi Károly lesz az Összezárva Friderikusszal első vendége. Sajtóhírek szerint a színész nem volt tekintettel a házigazdára, ő azonban azt állítja, nagyon jól megvoltak egymással. TV + BulvárOrigoDobó Ági álomalakot villantott - Úristen, ezt a kockás hasat!http://www.life.hu/bulvar/20150419-dobo-agi-szepsegkiralyno-alomalakot-villantott.htmlA szépségkirálynő immár másfél éve anyuka, de testét azok a nők is megirigyelhetik, akik még nem hoztak világra gyereket. Igaz, mindent meg is tesz ezért, nemrégiben is az edzőteremből posztolt. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.