Volt időszak, amikor sok negatív kritikát kapott külsejére Czifra Noémi. A bájos arcú műsorvezető bevallotta, mindenki aggódott érte, de már túl van a nehézségeken. 

"Azt akarom, hogy más könnyebben megélje a nehézségeit, mint én, hogy másnak ne legyen ilyen szar" - mondta a Borsnak Czifra Noémi. Az egykori műsorvezetőnek már 20 évesen öngyilkossági kísérlete volt, később ittas vezetés miatt vonták felelősségre, majd felmentették. Ráadásul párja egy másik nőt ejtett teherbe, miközben kö­zös babájukat várták...

Forrás: noci.hu

Azt pedig még senkinek sem mondta meg, hogy volt egy időszak, amikor megszólták a külsejét.

"Úgy néztem ki, mint egy utolsó stádiumos rákos, mindenki aggódott értem. Túl va­gyok sok mindenen, de nyugi, tök jól vagyok, ez a folyamat része... Amin keresztülmentem, azt csak az értheti meg, aki maga is átélte a poklot. Ezt talán senki nem úszhatja meg, de jelenleg azon dolgozom, hogy másnak ne legyen ilyen szar..." - nyilatkozta a ValóVilág egykori műsorvezetője. "Büszkén vállalom azokat a ráncokat, amiket rám nyomott az élet. Könyvet írok, azért, hogy talán segítsek... Hogy más ne jusson az én sorsomra" – mondja a Borsnak Czifra Noémi és hozzátette: "Családot szerettem volna, csak mire megszültem a fiamat, egyedül voltam. Ennek pontosan így kellett történnie, enélkül ma nem lennék az az ember, aki most vagyok. Teljesen mai életet élek, két lábbal a földön járok, ugyanaz tesz boldoggá és szomorúvá, mint bárki mást. Nincs munkahelyem, nyolctól négyig otthon vagyok, és ez jó, mert senkinek nem kell a legszebb arcomat mutatnom".