állatmentés kacsa Tornóczky Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte felüdülés volt a kutyákkal foglalkozó Tornóczky Anita számára, a mikor a forgalmas fővárosban egy kacsacsalád segítségére sietett.

Tornóczky Anita ott segít, ahol tud, legyen szó bármilyen négylábú állatról. Most épp egy bajba jutott kacsacsalád köszönheti neki, hogy sérülés nélkül visszajutott a Dunába.

Forrás: MTI/Földi Imre


„Az egyik kolléganőm hívott, hogy Rudas fürdőnél egy kacsacsalád totyog fel-le a villamosok, autók és buszok között és egy fiatalember lelkesen őrzi őket, de az alsó és felső rakparton lehetetlen átjutni velük. Gyorsan magamhoz vettem egy lepedőt és egy hordozót és rohantam. A helyzet esélytelennek tűnt, az öt pici akkoravolt, mint egy golflabda, a mama stresszes, lihegett, ami madaraknál nem jó jel. Amikor kiderült, hogy a bejelentő fiatalember tengerimalac-mentő, előkerült egy szétszedhető ketrec, amivel gyorsan körbekerítettük a bokor alatt lapuló, pánikba esett kacsamamit. A picik össze-vissza futkostak és lassan, egyenként, "megvan, megvan" kiáltás kíséretében bekerültek a hordozómban. Már csak a mamát kellett már átvarázsolni a Dunához. Futottam, másztam, kiengedtem a kiskacsákat és vártam, amíg egyesült a kis család a Dunán"- osztotta meg velünk a kalandot Anita.

Facebook/Tornóczky Anita

Bíró Ica új formában vág neki új terveinekhttp://www.life.hu/bulvar/20150430-biro-ica-uj-formaban-vag-neki-az-uj-terveinek-kiadta-uresen-allo-egykori-fitnesztermet.htmlBíró Ica megoldást talált a 236 négyzetméteres, egykori klubjának hasznosítására, amely miatt egyre nehezebb helyzetbe került, alaposan eladósodott. Évek óta próbálkozott eladni vagy kiadni a közel 100 millió forint értékű, Széll Kálmán térhez közeli ingatlan, amelyre bankkölcsönt vett fel, és amely törlesztő részlete az évek során duplájára emelkedett. Több év vergődés után végre bérbe vették.TV + Bulvár--Bíró Ica új formában vág neki új terveinekhttp://www.life.hu/bulvar/20150430-biro-ica-uj-formaban-vag-neki-az-uj-terveinek-kiadta-uresen-allo-egykori-fitnesztermet.htmlBíró Ica megoldást talált a 236 négyzetméteres, egykori klubjának hasznosítására, amely miatt egyre nehezebb helyzetbe került, alaposan eladósodott. Évek óta próbálkozott eladni vagy kiadni a közel 100 millió forint értékű, Széll Kálmán térhez közeli ingatlan, amelyre bankkölcsönt vett fel, és amely törlesztő részlete az évek során duplájára emelkedett. Több év vergődés után végre bérbe vették.TV + Bulvár--Hódi Pamela: "Mindenki önkielégít"http://www.life.hu/bulvar/20150430-hodi-pamela-szerint-mindenki-vegez-onkielegitest-az-eden-hotelben.htmlHódi Pamela rájött a megoldásra. Az Éden Éjjel műsorvezetője szerint a játékosok úgy bírják ki hetekig a szex nélküli életet, hogy önkielégítést végeznek. TV + Bulvár--Íme, Aurelio helikopterezése á la Éden fiúkhttp://www.life.hu/bulvar/20150430-eden-loki-es-eden-bence-megtancoltatta-peniszet.htmlMáshogy már nem is illik bulizni valóságshow-ban, mint meztelenül vagy pénisz-helikopterezve. Utóbbi akkor jó, ha lobog. TV + Bulvár--Rejtegeti a TV2 Éden Nórit?http://www.life.hu/bulvar/20150430-rejtegeti-a-tv2-eden-norit-az-eden-hotel-3-jatekosat.htmlAz eddig kiesett játékosok távozásuk után mindig megjelentek a TV2 reggeli műsoraiban vagy az Éden Éjjelben - Nóri kivételével. Mi történhetett? TV + Bulvár--Nádai Anikó megint kiakadt http://www.life.hu/bulvar/20150430-nadai-aniko-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-megint-kiakadt-mert-hamis-hireket-kozoltek.htmlA terhes kismamát ismét rosszul érintették a róla szóló pletykák, amiket egy kamu oldalra írt ki valaki. Nádai Anikót felháborítja, hogy többen visszaélnek a személyiségével.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.