Végre! A szomorú tekintetű cuki pasi a családjával nyaral - Már nem is olyan bús

Forrás: Imgur -
vidámság család cuki szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevin Blandford, azaz a szomorú tekintetű pasi albuma bejárta az egész világot. Milliók imádták a depressziós fotókat, annyira, hogy még a hotelhez is eljutott, ahol a szörnyen bús napokat eltöltötte. Meg is lett ennek az eredménye. 

Kevint a cége küldte el luxusnyaralásra Puerto Ricóba, mert annyira keményen dolgozott, hogy megérdemelte a trópusi vakációt. Felesége viszont nem tudott vele tartani, mert otthon kellett maradnia közös babájukkal. Kevin nem szerette volna kihagyni az álomnyaralást, ezért megígérte az asszonynak, hogy egyetlen pillanatra sem fogja jól érezni magát. Alaposan dokumentálta is a szörnyű pillanatokat.

A fotók eljutottak a hotelhez, ahol lakott, illetve az utazási irodához is, akik felajánlottak egy újabb Puerto Rico-i nyaralást Kevinnek, de ezúttal úgy, hogy a feleségét és kislányukat is magukkal vihessék.

Forrás: Imgur

Természetesen az egész albumot újrafotózták, de most már egy szomorú arckifejezés sem került a képekre.

Forrás: Imgur

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.