Az egész internet odavan ezért a bús tekintetű férfiért

Forrás: Imgur -
Puerto Rico boldog nyaralás vicces szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevin Blandford az összes tipikus nyaralós fotót elkészítette magáról Puerto Ricóban, azonban egyetlen fotón sem húzódik mosolyra a szája. Miért? Készülj a legcukibb indokra! 

Kevint a cége küldte el luxusnyaralásra Puerto Ricóba, mert annyira keményen dolgozott, hogy megérdemelte a trópusi vakációt. Felesége viszont nem tudott vele tartani, mert otthon kellett maradnia közös babájukkal. Kevin nem szerette volna kihagyni az álomnyaralást, ezért megígérte az asszonynak, hogy egyetlen pillanatra sem fogja jól érezni magát.

Forrás: Imgur

A szuperszomorú vakáció minden pillanatát dokumentálta Imguron, a képeket pedig néhány nap alatt több mint kétmillióan nézték meg. Mondanunk sem kell, hogy mindenki imádta Kevin bús ábrázatát.

Forrás: Imgur

Szinte biztos, hogy a felesége sem tudott így haragudni rá amiatt, hogy nélküle utazott el.

Sokkoló! Asztala mellett tartotta halott kisfiát az orvoshttp://www.life.hu/news/20150407-asztala-mellett-tartotta-halott-kisfiat-az-orvos.htmlHamarosan bárki megnézheti azt a bizarr és horrorisztikus emléket, amelyet egy apa őrzött éveken át asztala mellett. NewsThinkstockMegható videóval búcsúzik a Halálos Iramban csapata Paul Walkertőlhttp://www.life.hu/news/20150408-a-halalos-iramban-csapata-meghato-videoklippel-bucsuzik-az-elhunyt-paul-walkertol.htmlAz egész világot bejárta a videó, amellyel a Halálos Iramban csapata búcsút vesz a filmtől és tragikus hirtelenséggel elhunyt sztárjától, Paul Walkertől.News--Kitartás, a hét második felében igazi tavaszias idő érkezik!http://www.life.hu/news/20150407-idojaras-csutortokon-bekoszont-magyarorszagra-a-meleg-tavaszi-idojaras-ami-napkozben-mar-a-nyari.htmlA héten végre megérkezik hazánkba a napsütéses időjárás. Újra libbennek majd a szoknyák és előkerülnek a toppok.NewsThinkstockDrog miatt nem emlékszik Alonso a balesetre?http://www.life.hu/news/20150407-fernando-alonsot-bedrogozhattak-balesete-utan.htmlMég mindig sok rejtély övezi Fernando Alonso balesetét, egy német magazin azonban magyarázatot talált rá, miért nem emlékszik az F1-es pilóta az eset utáni napokra. News--Harry herceg vörös haján viccelődött egy kisfiúhttp://www.life.hu/news/20150407-harry-herceg-ausztraliai-kuldetesen-egy-kisfiu-voros-hajat-dicsero-transzparenst-keszitett.htmlAusztráliában meglepő táblával fogadták a herceget. Egy vörös hajú kisfiú készített vicces transzparenst Harrynek.News--Milliárdokkal hallgattatta el áldozatait a gyermekmolesztáló Michael Jackson?http://www.life.hu/news/20150407-michael-jackson-milliardokkal-hallgattatta-el-aldozatait-akiket-fiatal-korukban-molesztalt.htmlTovább folytatódik a világhírű popsztár ügye: a Page Six szerint összesen 200 millió dollár „hallgatási díjat" fizetett a világsztár azoknak a gyerekeknek és családjuknak, akiket állítólag szexuálisan zaklatott.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.