A Brian Élete című film örökbecsű dala a legkeresettebb temetési dal – adta hírül korábban a The Telegraph egy brit kutatásra hivatkozva. A nóta nemsokár a Nem a Messiás című vigyoratóriumban magyarul is felhanzik Hajdu Steve előadásában, aki határozottan állítja, temetésen biztosan nem vállalná.

Egy brit kutatás szerint az Always Look on the Bright Side of Life című dal a legnépszerűbb választás a temetési dalok közt – írta korábban a The Telegraph, mely szerint javarészt a végrendelkezők kívánsága szerint játsszák ezt a dalt a gyászszertartásokon. Az élet és a vég abszurditásáról szóló, meglehetősen jókedvű nóta a Nem a Messiás című röhögésekkel teli oratórium, azaz “vigyoratóriumban” magyarul is elhangzik majd Hajdu Steve tolmácsolásában.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

“A Nem a Messiás, bár formailag egy komoly műfajú előadás, ezen garantáltan röhögni fognak a nézők. Nekünk is nehéz lesz majd visszatartani a nevetést, ezért sem vállalnám előadni a dalt egy temetésen, ha erre kérnének – tette hozzá a népszerű művész, akinek előadásában  lent meghallgathatod a dalt.