Kim Kardashian csirke Kanye West csibe grafika mesekönyv gyerekkönyv videóklip gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper és a valóságshow-sztár szerelmi története ihlette a gyerekkönyvet, amelyben a fenekéről elhíresült celebmami csibeként jelenik meg.

Már önmagában az is meglepő hír, hogy a sosem mosolygó rapper írt egy gyerekeknek szóló mesekönyvet, amelyet a Bound 2 című sokat emlegetett zeneszáma és videóklipje ihletett, valamint Kanye West és Kim Kardashian szerelmi történetén alapul.

Forrás: AFP/Mike Coppola

Nem szeretnénk előrevetíteni a feltehetően rendkívül izgalmas sztorit, amelynek főszereplője nem más, mint egy Kanye nevű srác, aki a legmenőbb gyereknek számít az egész városban. De annyit azért még elárulunk, hogy kerül a képbe a rapper felesége és gyermeke anyja, Kim Kardashian. Valahogy így:

"Kim volt a környék legcsinosabb csibéje" - állítja a mesekönyv Forrás: Bound 2Gether

Igen, Kim a szó szoros értelemében egy csirkeként jelenik meg műben, méghozzá Zac Tebbal keze által, akinek egyébként diplomamunkája egy részét képezték a könyv grafikái.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.