Így rázza Eva Longoriával Palvin Barbara

Forrás: Facebook/Eva Longoria -
Doutzen Kroes Karlie Kloss Született feleségek Lara Stone Palvin Barbara Cannes 2015 L'Oreal Victorias Secret szépségnagykövet szupermodell Cannes-i filmfesztivál Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar modell is megérkezett a cannes-i filmfesztiválra, ahol a színfalak mögött olyan világsztárokkal készült a vörös szőnyeges debütálásra, mint például a Született feleségek színésznője.

Palvin Barbi már Cannes-ban csinálja a fesztivált! Kedvenc magyar modellünk a L'Oréal szépségnagyköveteként érkezett a világ egyik legrangosabb filmfesztiváljára, ahol már javában készülődik a vörös szőnyeges debütálására.

Forrás: Facebook/Eva Longoria Forrás: Facebook/Eva Longoria

Mint látható, nem is akárkikkel: a gyönyörű Eva Longoriával (aki egyébként a képet is közzétette), és a Victoria's Secret kifutóján is lépdelt Doutzen Kroes-szal, Lara Stone-nak és Karlie Kloss-szal. A nagy készülődés közepette azért még maradt annyi idő egy kis bohóckodásra is – nézd meg, hogy rázzák a lányok Nicki Minaj dalára:

Ki volt Cannes szépe?

Julinna Moore végzet asszonyaként lépkedett végig a cannes-i vörös szőnyegen, Lupita Nyong'o brillírozott, közben pedig a francia Beyoncéra is ráleltünk - nézd megITTa cannes-i filmfesztivál megnyitójának legemlékezetsebb darabjait.
Cannes: Az egyik legnagyobb amerikai forgalmazó megvette a magyar versenyfilmethttp://www.life.hu/kult/20150517-cannes-az-egyik-legnagyobb-amerikai-forgalmazo-megvette-a-magyar-versenyfilmet-a-nemes-jeles.htmlAz egyik legjelentősebb amerikai forgalmazó, a Sony Pictures Classics megvette Nemes Jeles László Saul fia című filmjének észak-amerikai forgalmazási jogait - tudta meg vasárnap a Variety című filmes szaklap.KultOrigoFélmeztelenül pózolt Palvin Barbi és modell barátnőjehttp://www.life.hu/intim/20150519-palvin-barbi-es-modell-baratnoje-felmeztelenul-pozolt.htmlA Victoria’s Secret gyönyörű magyar modellje félmeztelen szelfit nyomott modell barátnőjével.Intim--Ez most komoly? Petite Meller egy szál bugyiban jelent meg Cannes-banhttp://www.life.hu/trend/20150519-egy-szal-bugyiban-jelent-meg-a-cannes-i-filmfesztival-egyik-bulijan-petite-meller-enekesno.htmlKomolyan gondolta a bulizást az énekesnő, akinek borzasztóra sikeredett sminkje sem tudta ellensúlyozni lenge öltözékét.Trend--Így múlatja az idejét Cannes-ban Vajna Tímeahttp://www.life.hu/bulvar/20150517-igy-mulatja-az-idejet-cannes-ban-vajna-timea.htmlFérjével, Andy Vajnával Timi is Cannes-ba utazott, a filmfesztiválra. A művészeti programok mellett Tímea a sportolásra és kirándulásra is szán időt, ezt bizonyítja a Facebookjára posztolt kép is. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huPalvin Barbara dominaként porszívózikhttp://www.life.hu/trend/20150502-palvin-barbara-a-l-oreal-legujabb-reklamjaban-szuk-borruhaban-porszivozik.htmlEz aztán a dominaszerkó! Kimondhatatlanul szexi bőrruhában porszívózik a L'Oreal legújabb reklámjában a világhírű magyar modell, Palvin Barbara.TrendOrigoSophie Marceau ismét kivillantotta melleit Cannes-banhttp://www.life.hu/trend/20150519-sophie-marceau-ismet-kivillantotta-melleit-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlNincs cannes-i filmfesztivál cicik nélkül! A francia színésznőnek megint összejött az, ami miatt annak idején róla beszélt az egész világ.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.