Bár a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsora mindig tartogat meglepetéseket, a legutóbbi rész felvételén történtek a műsorvezetőt és a szerkesztőket is meglepték. Cicciolina, az adás vendége úgy gondolta,  jó ötlet, ha megmutatja zenés-vetkőzős produkcióját. A történtekről az egyik, a felvételen részt vevő vendég számolt be, de a műsor főszerkesztője, Végvári Tibor és maga Ilona is hozzászólt a történtekhez. 

"Először valami olasz dalát énekelte, lassan vonaglott a pódiumon, sőt, a földön kúszott, pörgött és tárogatta a lábát. Ezt követően odament az első sorban egy fiatalemberhez, és egész egyszerűen lovaglópózban az ölébe ült. Eközben énekelt, vonaglott, majd kicsomagolta a mellét és a férfi fejéhez tolta. Szegény, meg se mert mozdulni. A közönség hangosan derült ezen, és csak utána vettem észre, hogy a stábtagok döbbenten és zavartan néznek egymásra" -  nyilatkozta a Borsnak a közönség egyik tagja.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"A kérdéses jelenetsor nem kerül adásba. A fiatalembertől pedig ezúton is elnézést kérünk az őt ért kellemetlenségekért" – közölte a lappal Frizbi munkatársa, Végvári Tibor.

"Nagyon sajnálom, hogy nem kerül adásba, mert nagyon cuki volt az az egész. Ugyanakkor nem értem, hiszen Magyarországon is vannak nudistastrandok, ahol a kisgyerekek, sőt, apró babák is látnak mindent. Nemcsak ciciket, hanem teljes pucérságot" - fejtette ki véleményét Cicciolina.