Szépek és ügyesek Vajna Timi szépségkirálynő-jelöltjei, a Miss Universe Hungary 2015 indulói. Ha kell, homokzsákot pakolnak, megoldanák a Földet érintő globális problémát, a környezetszennyezést, és gyógyítanának betegeket, elesetteket. Bemutatjuk a második négy szépséget!

KÁLMÁN ORSOLYA

Szülésznőnek vagy gyógytornásznak készülő, 20 éves budapesti tanuló; ha megnyerné a versenyt, hátrányos helyzetű gyerekeken segítene.

Forrás: Miss Universe Hungary 2015

"A 70-es évekbe, amikor a szüleim is felnőttek, szívesen visszamennék. Úgy érzem, hogy az embereknek teljesen más volt az értékrendje, sokkal teljesebb életet éltek. Valószínűleg akkor is keményen tanulnék, mint most, és haladnék a kitűzött céljaim felé, ami ugyanaz lenne, mint most."-

KELEMEN NIKOLETT

A 20 éves nyírbátori, kereskedelem és marketing szakos tanuló titkon tiszteletre vágyik.

Forrás: Miss Universe Hungary 2015

"Ha visszamehetnék az időgéppel pár évezredet, akkor az ókori kelták idejébe repülnék. Ebben a korszakban a foglalkozásom papnő lenne, hiszen őket meglehetősen tisztelte mindenki. Foglalkoztak varázslattal és bűbájokkal, próféciákkal, gyógyítással. Ha pedig módomban állna egy varázspálca suhintásával megoldani egy, a Földet érintő globális problémát, az a környezetszennyezés lenne. Az lenne a legjobb, ha az emberek a természettel összhangban, azt védve tudnának élni" - osztotta meg velünk gondolatait.

KIS BARBARA

A sportversenyek és szépségversenyek szervezésével szívesen foglalkozó lány utolsó félévét végzi a főiskolán. Elkötelezetten kiáll a nők jogaiért, és ha szükség van rá, akkor bizony férfimunkát is végez.

Forrás: Miss Universe Hungary 2015

"2013. június elején a dunai árvíz veszélyeztette Győrt és a környékbeli településeket, így minket is. Úgy éreztem, hogy tennem kell valamit azért, hogy a házakat, a benne lévő értékeket megmentsük, hiszen számtalan ember életének munkája volt a tét. Homokzsákokat töltöttem-pakoltam. Így tudtam egy kicsit hozzájárulni ahhoz, hogy az árt megállítsuk, és ez büszkeséggel töltött el" -  árulta el a lány.

KÓNYA PETRA

Az idén érettségiző, 20 éves békési tanuló álma, hogy hivatásos modellként dolgozhasson. Fontos számára a mentális és fizikai harmónia.

Forrás: Miss Universe Hungary 2015

"A világban is össze kellene kötni a szépet a jóval. Ha létezne időgép, és visszamehetnék az időben bárhová, akkor nagyon szívesen visszarepülnék az 1800-as évekbe. Annyira tetszett az akkori divat, ahogy a nők öltöztek, a kor stílusa. Jó lett volna akkor ruhákkal foglakozni!" - álmodozik a királynőjelölt.

 

Az első  négy királynő jelöltről az alábbi linken olvashatod el, hogy kik ők, mivel foglalkoznak szívesen, és mit tennének ha egy varázspálca suhintásával egycsapásra megoldhatnának egy, a Földet érintő globális problémát.

Csupaszív lányok versenyeznek a Miss Universe Hungary koronáért!