Egy laza bikinis házibulival köszöntötték csütörtök este a nyarat a sorozat sztárjai. Szexi bikinik és izmos testek estéje.

A bulit Bécy rendezte, akinek luxus otthonához egy jókora külső medence is tartozik. „Arra gondoltam, hogy meghívok néhány csajt és pár barátot, aztán lazítunk kicsit a medence partján. Persze, mindenki hívott még egy embert, így a végére sokan lettünk, de nem bántam" - mondta nevetve Bécy, aki a minden hétköznap este látható sorozat egyik legmegosztóbb szereplője. "A csajoknak kötelező volt a bikini, istenien festettek benne, én szerelmes is lettem, mondjuk, hogy, mi volt a lány neve, azt ne kérdezzétek!"- tette hozzá.

Forrás: RTL Klub

„Itt a kánikula, amit csak víz mellett lehet elviselni, ezért ilyenkor megéri Bécynél lakni" - magyarázta Alexa, aki a háziasszony szerepét is ellátta.

„Jól indult minden, egy dögös barna lánnyal kavarodtam össze, de aztán mintha egy másik mellett ébredtem volna" - mondta kicsit kótyagos fejjel Dávid.

„Ha, minden nyári buli ilyen lesz, akkor vidám két hónap elé nézünk" - fejezte be Evelin, az Éjjel-Nappal Budapest egyik új, szexi főszereplője.