Pharrell Williams Voice öngyilkos öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A huszonnyolc éves énekesre, Anthony Riley-ra holtan találtak philadelphiai lakásában. A jelek szerint öngyilkos lett. 

A Voice amerikai kiadásának egykori versenyzője Pharrell Williams tanítványa volt a Voice-ban. Riley a tehetségkutatóban nagy sikert aratott, mind a négy zsűritag megnyomta a gombot az előadása közben. Ám végül úgy döntött, nem csinálja végig a műsort, és személyes problémákra hivatkozva kiszállt. Később derült ki, hogy a fiatal tehetség elvonókúrára ment súlyos drogproblémái miatt.

Forrás: NBC

!


Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

A Sziget és a VOLT fesztivál is csatlakozik a klímavédelmi kampányhozhttp://www.life.hu/news/20150606-a-sziget-es-a-volt-fesztival-is-csatlakozik-a-klimavedelmi-kampanyhoz.htmlGerendai Károly, a Sziget fesztivál és Lobenwein Norbert, a VOLT fesztivál vezetői is részt vesznek az elobolygonk.hu kampányban és támogatják az éghajlatvédelmi kezdeményezést - jelentette be Áder János köztársasági elnök a Sándor-palotában szombaton.NewsOrigoMeghalt Winnetou megformálója, Pierre Brice színészhttp://www.life.hu/news/20150606-meghalt-winnetou-megformaloja-pierre-brice-szinesz.htmlSzombaton elhunyt a legendás francia színész, Pierre Brice – 86 éves volt. A nagyközönség leginkább a Karl May regényéből készült Winnetou-filmekből ismerheti.News--Tragédia! Andy Vajna fia öngyilkos letthttp://www.life.hu/news/20150606-andy-vajna-fia-ongyilkos-lett-justin-skizofrenias-volt.htmlAz Echo Tévé Arckép című vasárnapi műsorában fia, Justin öngyilkosságáról beszélt Andy Vajna. News--Támadják Schumacherék otthonát – Megkeserítik az életükethttp://www.life.hu/news/20150604-dronokkal-tamadjak-a-paparazzik-schumacherek-otthonat.htmlSabine Kehm már korábban is kifakadt, hogy az újságírók nem tartják tiszteletben Schumacherék intim szféráját. Most úgy érzi, mindennél messzebb mentek: drónok segítségével próbálnak felvételeket készíteni. News--Eltemették Uhrin Benedekethttp://www.life.hu/news/20150530-eltemettek-uhrin-benedeket.htmlAhogy a Life.hu is megírta, hosszú betegeskedés után, életének 93. évében elhunyt Uhrin Benedek. Fia - apja halála után - az anyagi biztonságát is elvesztette, így fogalma sem volt, miből temeti el szeretett édesapját.NewsMTI/Nagy LajosMegtámadták Xantus Barbarát - "Arra emlékszem, hogy ruháimat összekapkodva, ruha nélkül szaladok végig a Nagy Lajos király útján" http://www.life.hu/news/20150530-megtamadtak-xantus-barbarat.htmlMegtámadták Xantus Barbarát. A színésznő a TV2 Aktívjában mesélte el borzalmas élményét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.