Reptéren dolgozik a Harry Potter varázslója?

Forrás: www.warnerbros.com -
film Alan Rickman Hollywood reptér Harry Potter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az American Airlines légitársaság egyik alkalmazottja a megszólalásig hasonlít a Harry Potter filmek Perselus Pitonjára, Alan Rickmanre.

David Dolci különleges népszerűségnek örvend az utazók körében.Többször készítenek vele közös fényképet, sőt, van aki dedikáltat is vele - írja a The Huffington Post. A felhajtás oka pedig nem más, minthogy az úriember elképesztően hasonlít Perselus Pitonra a Harry Potter filmekből. David már reklámarcként is funkciónál, hiszen a légitársaság vele promotálja az egyik járatát. Mikor megjelenik, előveszi a varázspálcáját a beszállni kívánó tömeg előtt, és így engedi fel őket a gépre.

Kiváncsi vagy a fotóra? Kattints!

Forrás: www.warnerbros.com

Így néznek ki most a Harry Potter szereplői - Meglepetéshegyekhttp://www.life.hu/news/20150311-a-harry-potterben-szereplo-ginny-ron-draco-es-fred-most-igy-nez-ki.htmlJól áll a kor a Harry Potter egykori cuki szereplőinek. Tom Felton közös fotót posztolt varázslótársaival. News--Bréking! Bárki beköltözhet Harry Potter varázsvilágába, a Roxfortba!http://www.life.hu/news/20141211-harry-potter-hires-varazsloiskolajaba-a-roxfortba-koltozhetsz-be-egy-program-soran.htmlTe is Harry Potteren nőttél fel? Neked is a legnagyobb vágyad az volt, hogy egyszer kapj egy levelet a Roxfortból? Most valóra válhat az álmod, te is bekerülhetsz J. K. Rowling varázsvilágába!News--Egyre sármosabb a Harry Potter filmek egykor csúnyácska sztárjahttp://www.life.hu/news/20140703-matthew-lewis-a-harry-potter-filmek-sztarja-egyre-sarmosabb-ferfi.htmlAlaposan kikupálódott az évek során Matthew Lewis, aki Neville Longbottom karakterét alakította az ifjú varázslótanonc történetében.NewsOrigoAlsónadrágban fotózták a Harry Potter egykori sztárját! Íme, a pikáns fotó!http://www.life.hu/intim/20150521-matthew-lewis-szineszt-a-harry-potter-egykori-sztarjat-alsonadragban-fotoztak.htmlAz egykori kisfiú, Neville Longbottom szívtipró férfivá érett – amit egy újabb fotósorozaton bizonyított. A dögös, alsónacis képeken gyönyörű kockahasat villantott a sármos színész.Intim--J.K. Rowling bocsánatot kért egy Harry Potter szereplő halála miatthttp://www.life.hu/kult/20150504-j-k-rowling-bocsanatot-kert-az-egyik-harry-potter-szereplo-halala-miatt.htmlA jelek szerint egészen idáig fúrta a lelkiismeret a népszerű brit írónőt azért, amiért a varázslótanonc történetében végzett az egyik oly kedvelt szereplőjével.Kult--Félreérthető fotó készült a Harry Potter-filmek sztárjairólhttp://www.life.hu/intim/20150404-harry-potter-filmek-daniel-radcliffe-es-tom-felton-kozos-foton-pozolnak.htmlMeglepő fotó, még meglepőbb nyilatkozat - együtt van a Harry Potter-filmek két színésze?IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.