Váczi Gergőt erősen bírálták a kommentelők a Mokka élő adásában bemutatott riportja miatt. Most reagált a kommentekre. 

A műsorvezető Facebookján osztotta meg gondolatait az őt ért támadásokra reagálva.

Az előzmény
Váczi Gergő a röszkei határ mellől jelentkezett be, ahol a zöldhatáron át próbálnak bejutni az országba a menekültek. Egy helyi asszony, Irénke néni, az önkéntes határvadász (az adásban is ilyen titulussal szerepelt) volt a riport egyik szereplője, aki arról nyilatkozott, hogy több menekültet is feldobott a rendőrségnél.
Interjút is készítettek négy szír migránssal.
A műsorvezető elképesztően hasznosnak titulálta Irénke néni tevékenységét, ezen kommentelők százai háborodtak fel. A tudósítást többen paródiának nevezték, a riporter szakmaiságát is kétségbe vonták.

A videó itt látható:

"Igen hibáztam. 
Szakmailag valóban kifogásolható a múlt pénteki élő tudósításom a Mokkában. Tény, hogy elsodortak az élő kapcsolás alatti váratlan események, és tény, hogy nem tudtam higgadtan reagálni. Nem tettem fel fontos kérdéseket, melyekkel egyértelművé vált volna, hogy nem vagyok az „embervadászat” támogatója. Őszintén sajnálom, ha ezzel megsértettem mások érzéseit. Elnézést kérek.

Azt viszont határozottan elutasítom, hogy bárki bármilyen fórumon idegengyűlölőnek, rasszistának, antiszemitának, nácinak nevezzen. A gyűlöletkeltés határozott, tudatos szándékból ered, bennem pedig soha, semmilyen formában fel sem merült, hogy bárkit a származása, hovatartozása, vallása miatt bántsak. Sajnálom, hogy a tudósításnak ez a része akkor, az élő adásba nem kerülhetett be" -írta a műsorvezető és megosztotta az alábbi videót: