Óriási megtiszteltetés: Conchita Wurst a Rolling Stone címlapján

Forrás: Facebook/Conchita Wurst -
zene megtiszteltetés Rolling Stone Conchita Wurst
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál győztese örömmel posztolta ki közösségi oldalára, hogy rákerült a Rolling Stone magazin címlapjára. Nem csoda, hogy boldog, ez ugyanis, ahogy ő is írta, hatalamas dolog.

Conchita, akiről legutóbb akkor írtunk, amikor meztelenkedős, zuhanzós képet posztolt, most őrülten boldog. Felkerülhetett ugyanis az egyik legnevesebb zenei lap, a Rolling Stone címlapjára. Öröméről közösségi oldalán tájékoztatta a rajongóit, ahová az alábbi képet töltötte fel:

Forrás: Facebook/Conchita Wurst

Az énekes a magazin német nyelvű kiadásának 2015. júliusi borítóján kapott helyet, honlapjukon pedig már bele is lapozhatunk a vele készült interjúba.

Ítéletidő június végén? Meddig tart még a kora őszi időjárás?http://www.life.hu/news/20150624-iteletido-junius-vegen-meddig-tart-meg-a-kora-oszi-idojaras.htmlAmilyen kellemesen indult a nyár, olyan gyorsan fordult rosszra az idő egyik napról a másikra. De mire számíthatunk még?NewsCigánybált rendeznek Damu Roland tiszteletérehttp://www.life.hu/news/20150624-damu-roland-cigany-balban-vesz-majd-reszt.htmlDamu Roland rajongói oldalán korábban az volt olvasható, hogy ő roma származásúnak vallja magát.News--Bírságot kapott a TV2 az Éden Hotel erőszakos jelenete miatthttp://www.life.hu/news/20150624-birsagot-kapott-a-tv2-az-eden-hotel-miatt.htmlAz Éden Hotel 3 erőszakos szexjelenete miatt megbüntette a Médiatanács a TV2-t. NewsOrigoMegtámadta édesanyját a Csillagok háborúja sztárjahttp://www.life.hu/news/20150624-jake-lloyd-megtamadta-es-bantalmazta-az-edesanyjat.htmlSúlyos betegséggel küzd az egykori gyermekszínész, emiatt pedig teljesen kiszámíthatatlanná vált a viselkedése.NewsNorthfotoElhunyt az Űrgolyhók sztárjahttp://www.life.hu/news/20150624-elhunyt-dick-van-patten-az-urgolyhok-sztarja.htmlElhunyt az Űrgolyhók sztárja, Dick Van Patten, amerikai színész.NewsAFPVereckei Ákosék olyan kajakot építettek, amilyet még sosem láttálhttp://www.life.hu/news/20150624-vereckei-akos-muanyag-palackokon-kajakozott.htmlElég különleges kajakba pattant Vereckei Ákos, aki műanyag palackokból készült járművel szállt vízre. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.