Hevesi Kriszta Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté Sáfrány Emese Aleska légtornakurzusára látogatott el, ahol egészen különleges pózokban találta Hevesi Kriszta szexuálpszichológust. 

Maga a tanítás nem újdonság Sáfrány Emese Aleskának, aki ezúttal egy néhány napos légtorna tanfolyamot tartott, ami, mint kiderült, nem veszélytelen sport.

Rihanna felhagy az énekléssel?http://www.life.hu/bulvar/20150627-a-hires-enekesno-rihanna-felhagy-az-eneklessel.htmlAggasztó híresztelések keltek szárnyra a világhírű énekesnő háza tájáról: a legfrisebb pletykák ugyanis arról szólnak, Rihanna felhagy az énekléssel. TV + BulvárOrigoHisztis díva lett Caitlyn Jennerből?http://www.life.hu/bulvar/20150626-caitlyn-jenner-az-egykori-bruce-jenner-nemvalto-mutetje-utan-hisztis-diva-lett.htmlÚgy tűnik, az egykori hétpróbás olimpikon, Bruce Jenner műtétjével nemcsak nemet, hanem személyiséget és viselkedési formát is váltott. TV + BulvárOrigoÍgy még nem láttad Stohl Andrást! Apaszerepben is remekel a színész!http://www.life.hu/bulvar/20150629-stohl-andras-kislanyaval-franciskaval-kezdte-a-nyarat.htmlStohl Andrást ritkán látható apaszerepben. A botrányairól és kíváló alakításairól közismert színész megmutatta, milyen is az, ha apaszerepben tűnik fel.TV + Bulvár--Nem kell a színháznak Szabó Győző kisportolt testehttp://www.life.hu/bulvar/20150629-nem-kell-a-thalis-szinhaznak-szabo-gyozo-kisportolt-teste.htmlNem éppen a kigyúrt, jó testű színészek a kapósak a Thália színházban. Szabó Győző azért kapott szerepet, mert lassanként eltűnnek a kockák a hasáról.TV + BulvárOrigoZalatnay Cini kiborult - Zokogva hagyta el a színpadothttp://www.life.hu/bulvar/20150630-zalatnay-cini-kiborult-zokogva-hagyta-el-a-szinpadot.htmlGolopon lépett fel a hétvégén Zalatnay Sarolta. Az énekesnő azt állítja, rossz volt a hangosítás, ezért nem tudott megfelelő produkciót nyújtani. A település polgármestere egészen másképp látja a történteket. TV + Bulvár--Galstonbury-ben fesztiválozott a dalai láma - Videó!http://www.life.hu/bulvar/20150629-a-dalai-lamat-koszontottek-a-glastonburyn.htmlA Glastonbury Fesztiválon járt a dalai láma, ahol születésnapja alkalmából felhívták a színpadra, majd fel is köszöntötték.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.