Ma déltől lezárják a Lánchidat - vasárnapig lesznek forgalomkorlátozások

Fotó: Polyák Attila - Origo -
forgalom Red Bull Air Race Lánchíd közlekedés forgalomkorlátozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Red Bull Air Race programjai miatt csütörtök déltől vasárnap estig forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapesten, a Duna-part Lánchíd és a Margit híd közötti szakaszán és környékén, írja az MTI.

Először csütörtök 12:30-tól 15 óráig zárják le a Lánchidat és nemcsak az autósok, hanem a gyalogosok sem mehetnek fel ebben az időben a hídra. A legnagyobb lezárások az I., a II. és az V. kerületben, szombaton és vasárnap lesznek.

A Duna érintett szakaszán teljes hajózási zárlat lesz csütörtökön 12 és 16 óra, pénteken 8 és 18 óra, szombaton 9 és 18.30, valamint vasárnap 11 és 19.30 között. Emiatt a D11-es, a D12-es és a D13-as hajójáratok rövidített útvonalon járnak majd, több megálló kimarad.

lezárt Fotó: Polyák Attila - Origo

A forgalomkorlátozások érintik még a 2-es metró, a 16-os, a 86-os és a 105-ös busz, a 17-es villamospótló busz és a 2-es villamos közlekedését is. Az is elképzelhető, ha sokan lesznek a rendezvényen, akkor a 18-as, a 19-es és a 41-es villamos menetrendje is változni fog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.