A 24 éves Jessica egy romantikus vacsora reményében ment a 21 éves Samantha lakásába. Az este azonban halálos véget ért. 

Samantha vacsorázni hívta diáktársát, Jessicát, aki kiöltözve, borral a kezében érkezett meg. Samantha azonban csinos ruha helyett melegítőben várta a lányt. Jessicában ekkor tudatosult, hogy valószínűleg szerelme viszonzatlan, és a másik lány csak barátként tekint rá.

Egyszer ugyan csókolóztak, de Samanthának barátja is volt, és csak szexuális kísérletezésként próbálkozott lányokkal. Jessica azonban beleszeretett, így nem tetszett neki, hogy rajongásának tárgya melegítőben várta, és bár hamarosan átöltözött, a feszültség mégis megmaradt. Vacsora után állítólag tejszínhabbal dobálták egymást, és takarókból kunyhót építettek, majd szexelni kezdtek. Jessicának hamar eszébe jutott, hogy barátnője csak játszik vele, ezért vitába fulladt a "kísérlet". 

Forrás: Thinkstock

Először csak gonosz szavakat vágott Samantha fejéhez, majd dühében megfojtotta - írja a Mirror. A meztelen holttestet egy hálózsákba tette, és az áldozat saját kocsijába helyezte. 

Az autó kulcsait egy ismerősének adta át, és megkérte, hogy vigye egy távoli helyre.

Jessica hittanórán árulta el egy barátjának, hogy megölte Samanthát, majd felhívta az áldozat családját, és bevallotta, mit tett. A rendőrök megtalálták az autót és benne a holttestet. 

A fiatal lány 80 év börtönbüntetést kapott, és még öt évet a holttest elrejtéséért. Az őt segítő ismerősét egy év börtönre ítélték.