Katasztrófa lesz a közlekedés szombaton a fővárosban - Készüljetek!

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
dugó felvonulás Pride Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Budapest Pride és az éjszakai futóverseny miatt hatalmas dugókra kell számítani a fővárosban; az autósoknak érdemes lesz kerülniük.

Szombaton 14.30-tól az Andrássy utat és környékét, 16 órától pedig a Lánchidat és a Clark Ádám tér környékét is lezárják. A területekre már péntek estétől tilos lesz megállni. - írja az Origo.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

A felvonulás felbolygatja a közösségi közlekedést is szombat délután:

  • A földalatti 14.30 és 17.30 között kihagyja az Opera és a Bajcsy-Zsilinszky út megállókat.
  • A 4-es és 6-os villamosok nem közlekednek a Blaha Lujza tér és a Nyugati pályaudvar között.
  • A 9-es buszok megosztva járnak a Deák Ferenc térről, illetve az Arany János utcától.
  • A 15-ös, illetve a 115-ös buszok nem állnak meg a Deák Ferenc tér és Kossuth Lajos tér között.
  • A 78-as trolibuszok pedig rövidített útvonalon járnak a Keleti pályaudvar és az Akácfa utca között.
  • A 105-ös buszok 14.30 és 17.30 között nem közlekednek az Oktogon és a Széll Kálmán tér között.
  • A 17-es villamospótlóbuszok és a 86-os buszok 16 és 20.30 között módosított útvonalon járnak.
  • A 19-es villamos a Deák Ferenc térre közlekedik 16 és 21 óra között.
  • A 41-es villamos pedig Széll Kálmán térre közlekedik 16 és 21 óra között.

A Budapest Pride résztvevői 15.30-tól gyülekeznek a Nagymező és az Andrássy út kereszteződésénél. A felvonulás végén egy éjszakai futóverseny kezdődik, így fennakadások továbbra is várhatók.

Behajtási tilalom lesz szombat este 20 és 24 óra között a Dombóvári út – Budai alsó rakpart csomópontjánál és a Rákóczi hídnál, de az éjszaka folyamán lezárásokra kell számítani a budai rakparton az Óbudai-sziget és a Szabadság híd között.

A gyönyörűen zongorázó hajléktalan új esélyt kapott a normális életrehttp://www.life.hu/news/20150710-a-gyonyoruen-zongorazo-hajlektalan-uj-eselyt-kapott-a-normalis-eletre.htmlAz 51 éves hajléktalan férfi elképesztő zongorajátékával nyűgözte le a járókelőket. Az internetre felkerült videót több százezren nézték és osztották meg. A férfi ezzel új esélyt kapott egy normális életre.NewsOrigoJó hír! A MÁV vigyáz a Balaton Soundra utazó fiatalokrahttp://www.life.hu/news/20150710-a-mav-vigyaz-a-balaton-soundra-utazo-fiatalokra.htmlJó hír! Mindent megtesz a MÁV, hogy elő ne forduljon a tavalyi tragédia, amikor egy fiatal a sínek közé esett és életét vesztette Zamárdiban.NewsFotó: Polyák Attila - OrigoNeee! Megszűnhet a pattogós fóliahttp://www.life.hu/news/20150710-beszuntetik-mindenki-kedvencet-a-buborekfoliat.htmlMindannyiunk kedvence, a buborékfólia veszélybe került. A cégek ugyanis azon gondolkodnak, hogy nem gyártják többet.News--Alföldi Róbert nyitja meg a 20. Budapest Pride Fesztiválthttp://www.life.hu/news/20150630-alfoldi-robert-nyitja-meg-a-20-budapesti-pride-fesztivalt.html10 napon át körülbelül 60 eseményen vehetnek részt a 20. alkalommal megrendezett Budapest Pride Fesztivál látogatói. Az eseményt Alföldi Róbert nyitja meg. NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huElhunyt a népszerű magyar műsorvezetőhttp://www.life.hu/news/20150709-sajtos-szucs-lajos-szegedi-musorvezeto-elhunyt.htmlSajtos Szűcs Lászlót, a szegedi diszkóst, valamint műsorvezetőt sokan ismerték és szerették. A szomorú hírt a felesége közölte a legnagyobb közösségi portálon.News--Elmaradhat idén az ARC kiállításhttp://www.life.hu/news/20150709-elmaradhat-iden-az-arc-kiallitas.htmlVeszélybe került Geszti Péterék kiállítása, az ARC. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.