Meghalt Bobbi Kristina Brown: Whitney Houston lánya 23 éves volt

Forrás: AFP/Jason Merritt -
halál Bobbi Kristina Brown énekesnő Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életének huszonharmadik évében, július 26-án vasárnap meghalt a néhai Whitney Houston amerikai énekesnő lánya, Bobbi Kristina Brown.

Whitney Houston és a rapper Bobby Brown közös gyereke 2015. január 31-én került kórházba azt követően, hogy édesanyja halálához hasonló körülmények között, a kádban találtak rá eszméletlenül. Haláláról az Eonline számolt be vasárnap délután a családra hivatkozva.

Forrás: AFP/Jason Merritt

"Ő már békében, Isten karjaiban nyugszik" - nyilatkozta a család, majd megköszönték a támogatóknak, hogy mellettük voltak a nehéz időkben.

Bobbi Kristina Brown izgatott és élettel teli volt a baleset előtthttp://www.life.hu/drlife/20150726-bobbi-kristina-brown-whitney-houston-fotoja-mellett-fekszik-a-hospice-hazban.htmlBalesete előtt Bobbi Kristina lemezt szeretett volna kiadni, hogy édesanyja az égből büszke legyen rá. Dr. Life--Az interneten terjed Bobbi Kristina temetési videója, pedig még élhttp://www.life.hu/sztarok/20150722-bobbi-kristina-temetesi-videojat-toltottek-fel-az-internetre.htmlA rajongók őrjöngenek. Ízléstelen tréfaként kering az interneten Bobbi Kristina Brown temetési videója. TV + Sztárok--Itt a vége? Halottaskocsi érkezett Bobbi Kristina Brownhozhttp://www.life.hu/news/20150717-bobbi-kristina-brown-hospice-kozpontjahoz-halottaskocsi-erkezett.htmlSajtóértesülések szerint rendőrök és ügyvédek jelentek meg a néhai Whitney Houston haldokló lányának hospice központja előtt, nem sokkal később pedig egy halottas szállító is felbukkant az intézménynél.News--Itt a vége? Halottaskocsi érkezett Bobbi Kristina Brownhozhttp://www.life.hu/news/20150717-bobbi-kristina-brown-hospice-kozpontjahoz-halottaskocsi-erkezett.htmlSajtóértesülések szerint rendőrök és ügyvédek jelentek meg a néhai Whitney Houston haldokló lányának hospice központja előtt, nem sokkal később pedig egy halottas szállító is felbukkant az intézménynél.News--Az interneten terjed Bobbi Kristina temetési videója, pedig még élhttp://www.life.hu/sztarok/20150722-bobbi-kristina-temetesi-videojat-toltottek-fel-az-internetre.htmlA rajongók őrjöngenek. Ízléstelen tréfaként kering az interneten Bobbi Kristina Brown temetési videója. TV + Sztárok--Nick Gordon: „A drogok végeztek Bobbi Kristinával, nem én!" http://www.life.hu/sztarok/20150706-nick-gordon-allitja-hogy-a-drogok-vegeztek-bobbi-kristina-brownnal-es-nem-o.htmlWhitney Houston és Bobby Brown közös lányának állapotáért nem párja, Nick Gordon a felelős - derült ki egy nemrég kiszivárgott telefonbeszélgetésből.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.