Hujber Ferenc: „Sosem utazom luxushelyre"

Fotó: Szabó Balázs - Origo -
Hujber Ferenc luxus pálmafa pénz nyaralás ötcsillagos szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész úgy gondolja, nem neki való a pénzes emberekkel tömött, pálmafás medencékkel spékelt luxusnyaralás. 

Hujbert Feri nem akar a Facebookon csillogni-villogni és dicsekedni a különleges nyaralásáról feltöltött képekkel – írja a Bors.

Fotó: Szabó Balázs - Origo

„Nagyon vigyázok, hogy sose utazzam luxushelyre, mert akkor olyan lennék, mint azok az emberek, akik pénzben mérik a nyaralást. Ennek teljes mértékig elvi okai vannak. Rengeteg helyen jártam, és a kifizetett összeg csak nagy ritkán találkozott a szolgáltatás minőségével. Az étterem kizárólag azért drágább, mert Michelin-csillagos, az ötcsillagos szálloda semmivel nem nyújt többet, jobbat, mint a négycsillagos, és sorolhatnám. Ráadásul az a tapasztalatom, hogy azok a gazdag emberek, akik az ilyen nyaralásra eljutnak, általában a pénzük mellé nem kaptak sem stílust, sem műveltséget, sem intelligenciát" – magyarázta Feri.

„Hál' istennek engem nem vonzanak a húszcsillagos szállodák, a tengerparti szigetek, vagy hogy azért utazzak, hogy a nyaraláson készült fényképekkel a Facebookon villogjak" – tette hozzá a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.