Vajna Timinek végre nem kellett visszafognia magát, tövig nyomta a gázt, és csikorgatta a kerekeket. Mindezt nem is egy sportkocsival, hanem egy hatalmas kamionnal tette.

Vajna Timi először Kiss Norbi, Európa-bajnok kamionsofőrt szelídítette meg kedves mosolyával, majd ezer lóerőt gyűrt maga alá, nem is akárhogyan. Vagányan driftelt, pörgött, pont úgy, ahogy pár perccel korábban az autóversenyző mutatta neki. Egyáltalán nem félt, sőt!  

Forrás: Just Creative

„Nagyon nagy élmény volt ekkora monstrumot vezetni. Arra készültem, hogy végig fogom sikítani az utat, de ez nem történt meg. Elszállt a félelmem, és bátran nyomtam a gázt, drifteltem” – mesélte nevetve az első élményei után Timi, aki ez után ki nem hagyná szeptember 5-én, huszonöt év szünet után a mogyoródi versenypályán újra megrendezett kamionversenyt. 

„Már nagyon fiatalon érdekeltek az autók, korán a sebesség megszállottja lettem.17 évesen megszereztem a jogsit, és azóta megállíthatatlan vagyok. Vagány sofőrnek tartom magamat, szeretem a határaimat feszegetni. Azért jók ezek a zárt pályás lehetőségek, mert itt ki tudom próbálni a határaimat. Valahogy nincs félelemérzetem, de természetesen a közlekedési szabályokat nem hágom át”  – magyarázta Timi, aki lazán elvezetett egy hatalmas kamiont.