Egy szakaszon nem közlekedik a 3-a metró

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
forgalom utazás metró közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pótlóbuszok szállítják az utasokat kedd délelőtt a 3-as metró vonalán Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között.

Meghibásodott az egyik metrószerelvény, emiatt nem közlekedik a 3-as metró Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között. Az utasokat pótlóbuszok szállítják - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

Felismered, melyik 90-es évekbeli sorozat sztárjai pózolnak a képen?http://www.life.hu/sztarok/20150801-lucy-lawless-es-renee-o-connor-a-xena-a-harcos-hercegno-sorozat-sztarjai-igy-neznek-ki-ma.htmlKi ne emlékezne a 90-es évek sikersorozatára, a Xéna, a harcos hercegnőre? Az alkotás két főszereplője most újra összeállt, igaz, csak egy kép erejéig. TV + SztárokOrigoCipő halála után két évvel sincs nyugalom a Republic háza tájánhttp://www.life.hu/sztarok/20150801-cipo-halala-utan-sem-nyugodtak-le-a-kedelyek-a-republicnal.htmlMég mindig nem csillapodtak a kedélyek a Republic együttesnél, amely szeptember 19-én ünnepli majd fennállásának 25. évfordulóját. A régi tagok közül ugyanis nem mindenki hajlandó színpadra lépni a jeles ünnepen. TV + SztárokOrigoBámulatos! Így festenének a Disney-hősök élőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20150731-bamulatos-grafikak-arrol-hogyan-festenek-a-disney-hosok-eloben.htmlEgy ismeretlen, de hihetetlenül tehetséges grafikus eljátszott a gondolattal, hogy néznének ki a Disney-hősök a való életben. Bámulatos képeket készített gyerekkorunk legismertebb szereplőiről.TV + SztárokOrigoNagy Ervin: "A barátaim 50 százaléka meleg"http://www.life.hu/sztarok/20150730-nagy-ervin-baratainak-50-szazakeka-meleg-bemutatkozott-a-zsuzsi-e-vagy-kampany.htmlNyitottság, tolerancia, a szeretet szabadsága - ezek jegyében indította útjára legfrissebb kezdeményezését Lakatos Márk, stylist. A Life.hu riportere is ott volt a projekt bemutatásakor, ahol többek közt Nagy Ervin színészt is mikrofonvégre kapta. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huSzívfacsaró! Ezt üzente halála előtt Bobbi Kristina Brownhttp://www.life.hu/sztarok/20150727-anyjanak-whintey-houstonnak-uzent-halala-elott-bobbi-kristina-brown.htmlAnyjának, Whitney Houstonnak üzent halála előtt Bobbi Kristina Brown, aki vasárnap távozott az árnyékvilágból.TV + Sztárok--BulvárRap Hegyi Rolival: "Gáspár Evelin nyomja a randit"http://www.life.hu/sztarok/20150728-bulvarrap-benne-kiszel-tunde-gaspar-evelin-vajna-timea-zimany-linda-horvath-eva.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten is beugrott, és rímekbe foglalta, mi történt a celebvilágban, hogy te se maradj le semmiről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.