Annak ellenére, hogy a legjobb barátok voltak Bajor Imrével, a táncdalénekes Koós János a temetés óta egyszer sem látogatott el a nagy nevettető sírjához. Szerinte ugyanis Bajor Imre a nap minden percében vele van.

Évekig a legjobb barátok voltak, Bajor Imre temetése után azonban Koós János egyszer sem látogatott el a nevettető sírjához. Szerinte ugyanis erre nincs szükség. 

Bajor Imre temetéseFotó: Bielik István - Origo

"Minek menjek ki hozzá? Hiszen Imi most is itt van velem. Itthon bármerre nézek, az ő fotóját látom. Amikor eltemettük, elbúcsúztam tőle. De itthon gyakran szóba kerül" - mondta a Story magazinnak Koós János, aki azt is elárulta, nem tartja a kapcsolatot Bajor özvegyével. 

A viszály okát titkolja Koós János, annyit azonban elárult a Story magazinnak, hogy az elmúlt egy évben egyszer sem beszélt egykori legjobb barátja feleségével. 

"Valóban, az elmúlt évben egyszer sem beszéltem Imre feleségével (...) A múlt héten az unokámmal leszaladtam Fülére, de nem mentem be hozzá. Minek is tettem volna? Hiszen nincs mit mondanom neki, a viszályunk okát inkább nem akarom elárulni" - mondta Koós János.