Így pörgött a sztriptízrúdon a köztévé műsorvezetője – vadító fotó

Forrás: Facebook/Balatoni nyár -
pörgés sztriptízrúd Kraszkó Zita sztriptíz Duna TV Balatoni nyár (tévéműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kraszkó Zita megmutatta, hogyan kell férfiszíveket vadítóan, miniben a rúdra pattanni.

Pétervári Jázmin junior rúdtáncvilágbajnok, a Duna TV Balatoni Nyár című műsorában vendégeskedett, és egy-két pikáns mutatvánnyal is kedveskedett a tévénézőknek. Kraszkó Zita pedig örömmel vett leckéket Jázmintól, és megtanulta az úgynevezett tűzoltóforgást. Nos, azt nem tudjuk pontosan, mit takar az elnevezés, de a műsorvezető kétségkívül jól mutat a sztriptízrúdon.

Forrás: Facebook/Balatoni nyár
Som Balogh Edina nem jár strandra, nem szereti, ha megbámuljákhttp://www.life.hu/sztarok/20150804-som-balogh-edina-nem-jar-strandra.htmlRitka alkalom, hogy Som Balogh Edinát nyilvános standon láthattuk. A Barátok közt színésznője nem szereti, ha megbámulják, és azzal kell foglalkoznia, hogy jól nézzen ki. Inkább kisfiának szenetli minden pillanatát.TV + SztárokOrigoKiderült, melyik férfi jön be Sarka Katának - Hajdú Péteren kívülhttp://www.life.hu/sztarok/20150806-sarka-katanak-bejon-tom-cruise.htmlSarka Kata elárulta, melyik híres színészre gerjed: szerinte Tom Cruise nagyon jól néz ki.TV + Sztárok--Így csapatta szülinapján Dukai Regina - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150806-dukai-regina-modell-alomszep-foton-pozolt-szulinapjan-egy-szines-luficsokorral.htmlA modell különleges, színes luficsokorral jelezte, hogy betöltötte 32. életévét.TV + Sztárok--Szélhámos verte át Klapka Györgyöthttp://www.life.hu/sztarok/20150806-klapka-gyorgy-uzletembert-szelhamos-verte-at-es-nevevel-visszaelve-nagy-osszegre-tett-szert.htmlA kemény üzletember átverés áldozatává vált, ugyanis egy szélhámos visszaélt a nevével és nagy összeget nyert a csaláson.TV + Sztárok--Vége a riadalomnak: Ada kisfia már jobban vanhttp://www.life.hu/sztarok/20150805-adanak-az-rtl-klub-musorvezetojenek-kisfia-belesete-fejserulese-utan-jobban-van.htmlA Reflektor műsorvezetője közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint Bálint már jól van, sőt anyukája szerint a baleset miatt egy új szexepillel lett gazdagabb.TV + SztárokOrigoMészáros Dóra ismét nagyot villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20150805-meszaros-dora-meztelen-idojos-playmate-meztelenul-szelfizett-csak-a-haja-takarta-melleit.htmlMelltartó nélkül csupán hajkoronájával takarta el tetemes melleit a playmate, aki ismét forró perceket szerzett rajongóinak.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.