Csúnyán beszólt a kommentelőknek Hódi Pamela - és milyen igaza van!

Hódi Pamela Maldív-szigetek komment utazás szerelem sztár Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela kifakadt közösségi oldalán. Nem érti, hogy azok, aki megállás nélkül bántják, miért követik őt az oldalán? Vett egy mély levegőt, és megosztotta gondolatait és érzéseit a rajongókkal. És a nem rajongókkal. 
"Azt gondoltam, hogy akik az oldalamat követik azok kedvelnek es szivesen nézik képekben, avagy videókban az életemet! Magamból kiindulva, Én csak olyan oldalakat követek amik tetszenek vagy érdekesnek találok, ezt azért teszem mert örömömet lelem benne, nem pedig azért hogy a vérnyomásom fel menjen 200 ra, és azon gondolkodjak hogy milyen trágár szavakkal és gondolatokkal bántsak meg bárkit is! Rájöttem, hogy rengeteg undorító, irigy, szánalmas és pofátlan ember van!!!! Mindig olvasom a kommentekben, hogy akik védeni próbálnak egyre csak azt írjak, hogy "akkor minek vagy az oldalán?" De komolyan!!!!! Kérdezem Én, hogy minek???
Hódi Pamela, Berki Krisztián, Maldív-szigetek Forrás: Facebook / Hódi Pamela


Én szívesen osztom meg Veletek életem boldog avagy szomorú pillanatait, annak ellenére, hogy nem lenne muszáj, mivel számomra Ti idegenek vagytok! DE tisztellek Titeket és tudom, hogy örültök ha posztolok, ezért úgy tekintek rátok, mint ismerőseimre akikkel meg oszthatok bármit!
A nyaralásra terve! Krisztinánnal 3 éve ismerjük egymást, van egy közös kislányunk! Miért is ne mehetnénk el együtt nyaralni? Nektek mindig fenékig tejfel volt az életetek???? Soha nem vitatkoztatok? Nem szakítottatok majd ujra megprobáltátok? Nem ordibáltatok egymással,majd 15 p múlva ölelkeztetek? DE!!!! Biztos vagyok benne, csak Ti nem élitek kirakatban az életeteket! Tudja 3 szomszédotok, és még 2 közeli ismerős ha gáz van! Mi ezt vállaltuk, ez tény! De ne felejtsétek el, hogy Ti csak az újságokból okosodtok, nem a valóságból!!!! Akik Velem/Velünk vannak nekik üzenem, hogy imádás van és köszönök mindent!!! Negatív kommentelőknek üzenem!!! Annyi mindenen túl Vagyok/Vagyunk, hogy kijelenthetem, AMI NEM ÖL MEG AZ MEGERŐSÍT! -remelem sikerül értelmezni, ezt a monologot...és ezt a képet NEKTEK KULDOM."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.