Hátborzongató! Élve sétált be saját temetésére a férfi

halál élet temetés élet a halál után halott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő eset rázta meg a napokban a közvéleményt: saját gyászszertartására sétált be egy halottnak hitt szíriai férfi. 

Múlt vasárnap több mint százan meghaltak, kétszázan pedig megsebesültek, amikor egy bomba robbant Szíriában. A tragikus esemény során rengeteg ember eltűnt, köztük volt Mohammed Rayhan is, akiről családja napokig nem tudott semmit, így halottnak hitte.

Forrás: Thinkstock

Éppen a férfi gyászszertartását ülték, amikor az besétált az ajtón talpig porosan és tele sérülésekkel. A család egyik tagja azt nyilatkozta a Daily Mailnek, hogy a férfi egy lebombázott épület alól mászott ki.

Keményen kiosztotta a kommentelőket Gáspár Győző - Kő kövön nem maradthttp://www.life.hu/sztarok/20150821-gaspar-gyozo-kemenyen-kiosztotta-a-kommenteloket-kozossegi-oldalan.htmlGáspár Győzőnél úgy tűnik, betelet a pohár, többé nem akarja magát rosszindulatú emberekkel körülvenni. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huHátborzongató! Élve sétált be saját temetésére a férfihttp://www.life.hu/sztarok/20150821-sajat-gyaszszertartasara-setalt-be-elve-a-halottnak-hitt-sziriai-ferfi.htmlMegdöbbentő eset rázta meg a napokban a közvéleményt: saját gyászszertartására sétált be egy halottnak hitt szíriai férfi. TV + SztárokLaár András 20 év után kibékült Galla Miklóssalhttp://www.life.hu/sztarok/20150819-laar-andras-zenesz-humorista-husz-ev-utan-kibekult-galla-miklos-humoristaval-es-egyutt-lepnek-fel.htmlAz abszurd humor két nagyágyúja hosszú évek után békejobbot nyújtott egymásnak, sőt, hamarosan ismét egy színpadon lépnek fel.TV + Sztárok--Zimány Linda: „Sokat sírok, ha bántanak"http://www.life.hu/sztarok/20150819-zimany-linda-modell-bevallotta-ha-bantjak-sir-mert-nagyon-erzekeny-a-lelke.htmlA modell őszintén vallott arról, mit érez, amikor bántják új párja vagy extravagáns életvitele miatt.TV + Sztárok--Ilyen Bódi Sylvi teste szörfözés közben - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20150820-ilyen-bodi-syvi-teste-szorfozes-kozben-videonaplo-a-sportrol.htmlBódi Sylvi igazi szerelme a szörfözés. És meg is mutatja, milyen jól kijönnek egymással.TV + Sztárok--Gáspár Evelin nem csak luxuskocsit, luxusórát is villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20150820-gaspar-evelin-nemcsak-luxuskocsit-luxusorat-is-villantott-balatonfureden.htmlGyőzike lánya szinte hétről hétre mutat valamit, amitől egy átlagembernek eláll a lélegzete...TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.