Noelle Hancock egykor dollármilliókat keresett évente újságíróként Manhattanben, ő mégis valami másra vágyott. A 35 éves nő története az egész világot bejárta.

Míg a legtöbben mindenüket odaadnák egy menő manhattani lakásért és a bankszámlájukra havonta érkező hatszámjegyű összegért, adigg Noelle Hancock ezt mind feladta azért, hogy egy egzotikus szigeten fagylaltot árulhasson.

Noelle HancockForrás: Facebook/Noelle Hancock

A 35 éves Yale-en diplomázott újságírónő nem mindennapi esszéjére már több külföldi oldal is felfigyelt, többek között a Daily Mail és a Cosmopolitan is foglalkozott vele. Eszerint bár Noelle évi 95 ezer dollárt, átszámítva nagyjából 25 millió forintot keresett, szép helyen és jól élt, ennek ellenére mégsem érezte magát elégedettnek.

Vakációra van szükségem - ez a mantra visszhangzott folyamatosan a fejemben. Nem tudtam a pillanatnak élni. Arra gondoltam, pihenésre van szükségem, és ezzel együtt valamiféle új élet képzete kezdett kialakulni bennem" - írja. Noelle végül egy nap, amikor befejezte kalandjairól szóló könyvének írását, Facebookon kérte barátai segítségét abban, hogy a karibi térségbe költözhessen.

Nem sokkal később Cruz Bay szigetén találta magát, és fagylaltárusként kezdett dolgozni. Bár írásából kiderül, a mai napig vannak kétségei afelől, jól döntött-e, kiváltképp, amikor barátai karrierben elért sikereit figyeli. De nekem van egy szigetem. Egy bájos, egy szobás apartmanban élek a hegyoldalon, kilátással a tengerre."