A szépségkirálynő jelenleg kórházban van, mert autójával megpördült és több kocsinak is nekiütközött.

Kelemen Henrietta a Miss Universe 2014-es győztese szerdán kora reggel, a 9. kerületben, a Viola és Tűzoltó utca sarkán karambolozott - az Origo újságírója egy ablakból látta a történteket.

Forrás: Life.hu

A szépségkirálynő piros Audijával, melyen a Miss Universe felirat látható, a Tűzoltó utca felől érkezett, a rózsaszín Honda pedig a Viola utca felől. A kereszteződésben jobbkéz-szabály van érvényben, így vélhetően az Audi nem adott elsőbbséget, ezért a Honda elkapta az Audi jobb oldalát, amely megpördült, és két másik parkoló autóban is kárt okozott.

A Life.hu elérte Henriettát, aki elismerte, ő ült a volán mögött. „Igen, én karamboloztam reggel, jelenleg nem tudok beszélni, mert kórházban vagyok. Nem sérültem meg, de a karambol után, azt tanácsolták a rendőrök, hogy vizsgáltassam meg magam, nincs-e belső sérülésem. Azt természetesen megkérdeztem a másik autó sofőrjétől, hogy ő rendben van-e és megnyugtatott, hogy nincs sérülése" – mondta röviden Heni, akinek ezután le kellett tennie a telefont és kérte, később hívjuk vissza. 

Forrás: Life.hu