Durva híresztelések keltek szárnyra Balázs Kláriról, aki állítólag sorra rúgja ki a háztartási alkalmazottait. Korda György Klárikája szerint azonban ebből semmi sem igaz.

Balázs Klári, ha kell egyedül viszi hatalmas villájuk háztartását: takarít, főt és ez egyáltalán nem jelent problémát neki – írja a Bors

Fotó: Life.hu

„Valahol olvastam, hogy sorra rúgom ki a háztartási alkalmazottaimat. Ne csináljanak belőlem hárpiát! Maximalista vagyok, legyen tiszta minden, de úgy érzem, aki velem dolgozott, jól érezte magát, s ha megszakadt a kapcsolat, annak más oka volt" – mesélte Klárika, aki akkor sem esett kétségbe, amikor nem volt segítsége.

„Lett segítségem, de valahogy úgy gondolom, egyedül is képes vagyok ellátni a háziasszonyi teendőket. Nem tartom magam újgazdag kisasszonynak, aki játssza az eszét, ha van segítségem, ugyanúgy tréningruhában rohanok végig a házban, és együtt rakunk rendet, ha nincs, akkor egyedül teszem. A látszattal ellentétben nem célom, hogy egyfolytában magammal foglalkozzam, hogy rendben van-e a sminkem, a körmöm, a frizurám" – szögezte le az énekesnő, akinek fontos, hogy férjének, Korda Györgynek mindene meglegyen.