Kutya még talán sosem reagált így egy kisbaba érkezésére - Videó!

kutya kisbaba videó reakció vicces videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha újszülött érkezik a házhoz, az életünk fenekestől felfordul. Legtöbbször saját kis kedvencünket is hozzá kell szoktatnunk a kialakult helyzethez, bár ez nem mindig történik zökkenőmentesen. 

Nem erre a reakcióra számíthatott Melanie Moss, amikor videóra vette a kutyáját, akivel közölte a jó hírt: holnaptól egy újszülöttel bővül a család. "Sadie holnap hazajön" - mondta nevetve a nő, aki a Charlie névre hallgató labradorjával közölte a tényeket. Még egy kis ruhát is az orra alá dugott, azonban az öleb ekkor igazán furcsa dolgot tett: elhányta magát. Valószínűleg nem a kisbaba említésétől történt, de akkor is igen vicces a felvétel.

Eltűnt kislányt keres a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20150907-eltunt-kislanyt-keres-a-rendorseg-a-13-eves-morocz-leticia-anna-szombaton-reggel-tunt-el-egy.htmlA 13 éves Mórocz Letícia Anna szombaton reggel tűnt el egy zalaegerszegi lakásotthonból.NewsThinkstockSzórakozás közben rosszul lett ÉNB Lali és Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20150907-szorakozas-kozben-rosszul-lett-enb-lali-es-gabor.htmlAz ÉNB négy bajkeverője, Lali, Gábor, Marci, Joe fiús kirándulásra utazott el Ausztriába, szerettek volna a dolgos napok után egy kicsit kikapcsolódni. Természetesen a kamerák is követték útjukat, de inkább buliztak, mint forgattak. Az önfeledt szórakozás végül nem sült el túl jól.TV + SztárokOrigoFodor Zsóka aranydiplomája átvételekor osztotta ki kollégáithttp://www.life.hu/sztarok/20150907-fodor-zsoka-az-rtl-klub-baratok-kozt-egykori-magdi-anyusa-aranydiplomaja-atvetelekor-kiosztotta.htmlA Barátok közt egykori Magdi anyusa arra az időszakra emlékezett, amikor még nem tett szert országos ismertségre. Elmesélte, mi bántotta a leginkább abban az időben. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huÍgy parodizálja az Irigy Hónaljmirigy a Wellhello legnagyobb slágerét http://www.life.hu/sztarok/20150907-igy-parodizalja-az-irigy-honaljmirigy-a-wellhello-legnagyobb-slageret-a-rakpart-cimu-szamot.htmlKeményen kapja az ívet Fluor Tomi és Diaz az Irigy Hónaljmirigy legújabb paródiájában, ahol a fiúk legnépszerűbb slágerét, a Rakpartot vették célkeresztbe. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huJohnny Depp: "Megöltem és megettem a kutyáimat"http://www.life.hu/sztarok/20150907-johnny-depp-bizarr-viccet-csinalt-ausztraliai-kutyas-ugyebol.htmlA jelek szerint egyáltalán nem vette komolyan az ausztrál hatóságok fenyegetését a színész, aki néhány hete törvényt sértett azzal, hogy engedély nélkül bevitte az országba két házi kedvencét.TV + Sztárok--Pimasz úr átcuccol – kiderült, kikhez költözik be Papp Gergőhttp://www.life.hu/sztarok/20150907-pimasz-ur-atcuccol-kiderult-kikhez-koltozik-be-papp-gergo-az-rtl-klub-musoraban.htmlKedden indul Papp Gergő új műsora az RTL Klubon. Kiderült, kikhez cuccol be egy napra a műsorvezető.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.