Nagykoncert, online televíziózás, és tavasszal egy új műsor. Ezek a tervei Kasza Tibinek a következő időszakra. 

Csak átmenetileg tűnt el a képernyőről Kasza Tibor. Azt állítja, tavasszal visszatér, ám azt, hogy milyen formátummal, még nem tudni. Addig is azonbana  Facebook-oldalán, kis videókon keresztül nyomja tovább a show-t követői nagy örömére. 

Fotó: Polyak Attila - Origo

"Életem egyik legkiegyensúlyozottabb időszakát élem most. Hétvégente sok a koncert, van, hogy öt-nyolc bulim van csütörtöktől vasárnapig. Napi több órát foglalkozom az oldalammal; olyan ez, mint egy online tévé. Nagyon inter­aktív, sokszor élő videós kapcsolással chatelek a rajongóimmal. Ilyenkor előfordul, hogy egyszerre 15 ezer ember is online van velem a több mint 460 ezer követőből" - mondta a Blikknek.

"Az online televíziózás, ez a fajta műsorkészítés le fogja térdeltetni a klasszikus, csatornákra osztott tévézést. Ez a jövő. Van, hogy a teraszomról jelentkezem be, vagy megmutatom az életem kis intim részleteit. Az őszinteség és a spontaneitás a kulcs, fontos, hogy laza és közvetlen legyek, mert az én oldalamra szórakozni jönnek az emberek. Ha ezt nem kapják meg, továbbállnak. Nagy segítség továbbra is a szerelmem, Andrea, aki a Kasza! show-ban is a legnagyobb kritikusom és a legaktívabb segítőm is volt" - tette hozzá Kasza, aki önálló nagykoncertet is szervez.