Nem maradnak Kasza-show nélkül a rajongók

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Facebook Kasza Tibi show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagykoncert, online televíziózás, és tavasszal egy új műsor. Ezek a tervei Kasza Tibinek a következő időszakra. 

Csak átmenetileg tűnt el a képernyőről Kasza Tibor. Azt állítja, tavasszal visszatér, ám azt, hogy milyen formátummal, még nem tudni. Addig is azonbana Facebook-oldalán, kis videókon keresztül nyomja tovább a show-t követői nagy örömére.

Fotó: Polyak Attila - Origo

"Életem egyik legkiegyensúlyozottabb időszakát élem most. Hétvégente sok a koncert, van, hogy öt-nyolc bulim van csütörtöktől vasárnapig. Napi több órát foglalkozom az oldalammal; olyan ez, mint egy online tévé. Nagyon inter­aktív, sokszor élő videós kapcsolással chatelek a rajongóimmal. Ilyenkor előfordul, hogy egyszerre 15 ezer ember is online van velem a több mint 460 ezer követőből" - mondta a Blikknek.

"Az online televíziózás, ez a fajta műsorkészítés le fogja térdeltetni a klasszikus, csatornákra osztott tévézést. Ez a jövő. Van, hogy a teraszomról jelentkezem be, vagy megmutatom az életem kis intim részleteit. Az őszinteség és a spontaneitás a kulcs, fontos, hogy laza és közvetlen legyek, mert az én oldalamra szórakozni jönnek az emberek. Ha ezt nem kapják meg, továbbállnak. Nagy segítség továbbra is a szerelmem, Andrea, aki a Kasza! show-ban is a legnagyobb kritikusom és a legaktívabb segítőm is volt" - tette hozzá Kasza, aki önálló nagykoncertet is szervez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.