Hamburgban keresik az eltűnt magyar lányt! Édesanyja szerint életveszélyben lehet

Forrás: Facebook/ Huiszné Kovács Szilvia -
profil Facebook Hamburg rendőrség életveszély eltűnés segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 23-án jelentkezett utoljára Hamburgból a 19 éves Evelin, édesanyja szerint feltehetően már akkor életveszélyben volt. Valaki a Facebook-profilját is törölte.

Édesanyja a Facebookon osztotta meg Huisz Evelin fotóját és így kért segítséget az emberektől, mert 3 hete semmit nem tud a lányáról.

Forrás: Facebook/ Huiszné Kovács Szilvia

Evelin eltűnése előtt két hétig Nyírgyulajban lakott egy nőnél, akinek a fiához készült Németországba, de nem érkezett meg. Utolsó bejelentkezésével a Facebookon kért segítséget anyjától, de ezután valaki törölte a profilját.

A Bors információi szerint a hamburgi rendőrség már keresi a lányt. Evelin 170 centi magas, haja hátközépig ér. Lapockáján tetoválás látható.

A lány Facebook-bejegyzések szerint már korábban, 2013-ban is eltűnt egyszer.

Mező Misi elárulta, miért rejtegeti családját a nyilvánosság előlhttp://www.life.hu/news/20150911-mezo-misi-elarulta-miert-rejtegeti-a-csaladjat.htmlEgy privát koncert keretében adta elő legújabb szerzeményét Mező Misi, akit a Life.hu riportere az eseményen többek közt arról faggatott, miért rejtegeti családját a nyilvánosság elől. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoTragédia! Halálra zúzta magát egy bázisugró Svájcbanhttp://www.life.hu/news/20150911-halalra-zuzta-magat-egy-bazisugro-svajcban.htmlBázisugró halt szörnyet csütörtökön Svájcban, Bern kantonban. A 39 éves amerikai férfi egyelőre tisztázatlan okból a sziklafalnak csapódott a Lauterbrunnen melletti Stechelbergben, majd a mélybe zuhant. News--Katasztrofális hajtóműhiba a British Airways járatán: A szerencsén múlt, hogy nem lett tragédiahttp://www.life.hu/news/20150911-a-british-airways-gepe-a-las-vegas-i-repuloter-futopalyajan-kigyulladt-es-fustbe-borult.htmlSokkoló képek járták be a világsajtót a British Airways gépéről, amelynek hajtóműve 2015. szeptember 8-án, kedden a Las Vegas-i repülőtér futópályáján kigyulladt, és füstbe borult.News--Délutánra csökkenhet a csapadék, de a ősz ittmaradhttp://www.life.hu/news/20150911-idojaras-szeptember-11-en-pentek-delutanra-csokkenhet-a-csapadek-de-a-osz-ittmarad.htmlSzeptember 11-e, péntek estig országszerte túlnyomóan borult idő lesz többfelé esővel, jelenti az Országos Meteorológiai Szolgálat.NewsThinkstockPinky, a rózsaszín delfin az internet új sztárjahttp://www.life.hu/news/20150910-pinky-a-rozsaszinu-delfin-az-internet-uj-sztarja.htmlIsmerd meg Pinkyt, a halvány pink színű delfint, aki különleges külsejének köszönheti világhírnevét.NewsOrigoMa van az öngyilkosság megelőzésének világnapjahttp://www.life.hu/news/20150910-ma-van-az-ongyilkossag-megelozesenek-vilagnapja.html2003 óta minden évben ezen a napon tartják az öngyilkosság megelőzésének világnapját a Nemzetközi Szövetség az Öngyilkosság Megelőzéséért szervezet kezdeményezésére. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.